Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Rezultate ANULATE după afișare, la un concurs de angajare, la Spitalul din Aiud. Decizia managerului, contestată de candidați

Publicat


spital aiud

O serie de suspiciuni planează asupra unui concurs pentru ocuparea a patru locuri de muncă la spitalul din Aiud. La o zi după proba scrisă și afișarea notelor, managerul unității medicale a luat decizia de a suspenda concursul.

Pe de o parte, managerul instituției, Bogdan Adrian Popa, afirmă că decizia de suspendare a fost luată din cauza încălcării unei proceduri din cadrul concursului, de către membrii comisiei. Pe de altă parte, mai mulți candidați și aparținători ai acestora contestă modul în care managerul a luat decizia de suspendare și invocă că acesta putea lua decizia respectivă înainte de afișarea rezultatelor. 

Luni, 7 octombrie, a avut loc proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea a două posturi de asistent medical, un post de asistent debutant și un post de brancardier.

Rezultat proba scrisă asistent medical debutant

debutant

O zi mai târziu, în 8 octombrie, după afișarea rezultatelor, managerul Spitalului a luat hotărârea de suspendare a concursului. 

Contactat de Alba24 pentru a clarifica situația, Bogdan Adrian Popa a declarat că a hotărât suspendarea concursului deoarece nu a fost respectată procedura de către comisia de concurs.

Rezultat proba scrisa asistent medical

asistent medical

Mai exact, potrivit acestuia, cu 2-3 zile înainte de concurs, membrii comisiei trebuiau să propună președintelui acesteia mai multe modele de subiecte din care să fie alese cele care vor fi date în ziua examenului. În schimb, comisia a făcut aceste propuneri în 30 septembrie, respectiv cu o săptămână înaintea primei probe. 

Rezultat proba scrisa brancardier

brancarderi

Bogdan Adrian Popa a precizat că a aflat de greșeala comisiei de concurs în 8 octombrie, adică a doua zi după susținerea probei scrise și din acest motiv a considerat că procedura legală nu a fost respectată și a hotărât suspendarea concursului. Decizia a atras după sine anularea rezultatelor și implicit reorganizarea probei scrise. 

Însă unii dintre cei care au participat la examenul scris și au obținut punctajul minim necesar promovării probei sunt suspicioși în ceea ce privește hotărârea managerului.

Anunț anulare concurs

anunt

Aceștia contestă modul în care Bogdan Adrian Popa a luat decizia de suspendare a concursului, la o zi după susținerea probei scrise și după afișarea notelor. De asemenea, se întreabă de ce acesta nu a luat hotărârea în ziua probei scrise sau mai devreme.

Unii dintre cei care au participat la concurs au precizat pentru Alba24 că au inițiat o procedură de contestare în instanță a hotărârii luate de către managerul spitalului.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate