Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Rezultate ANULATE după afișare, la un concurs de angajare, la Spitalul din Aiud. Decizia managerului, contestată de candidați

Publicat


spital aiud

O serie de suspiciuni planează asupra unui concurs pentru ocuparea a patru locuri de muncă la spitalul din Aiud. La o zi după proba scrisă și afișarea notelor, managerul unității medicale a luat decizia de a suspenda concursul.

Pe de o parte, managerul instituției, Bogdan Adrian Popa, afirmă că decizia de suspendare a fost luată din cauza încălcării unei proceduri din cadrul concursului, de către membrii comisiei. Pe de altă parte, mai mulți candidați și aparținători ai acestora contestă modul în care managerul a luat decizia de suspendare și invocă că acesta putea lua decizia respectivă înainte de afișarea rezultatelor. 

Luni, 7 octombrie, a avut loc proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea a două posturi de asistent medical, un post de asistent debutant și un post de brancardier.

Rezultat proba scrisă asistent medical debutant

debutant

O zi mai târziu, în 8 octombrie, după afișarea rezultatelor, managerul Spitalului a luat hotărârea de suspendare a concursului. 

Contactat de Alba24 pentru a clarifica situația, Bogdan Adrian Popa a declarat că a hotărât suspendarea concursului deoarece nu a fost respectată procedura de către comisia de concurs.

Rezultat proba scrisa asistent medical

asistent medical

Mai exact, potrivit acestuia, cu 2-3 zile înainte de concurs, membrii comisiei trebuiau să propună președintelui acesteia mai multe modele de subiecte din care să fie alese cele care vor fi date în ziua examenului. În schimb, comisia a făcut aceste propuneri în 30 septembrie, respectiv cu o săptămână înaintea primei probe. 

Rezultat proba scrisa brancardier

brancarderi

Bogdan Adrian Popa a precizat că a aflat de greșeala comisiei de concurs în 8 octombrie, adică a doua zi după susținerea probei scrise și din acest motiv a considerat că procedura legală nu a fost respectată și a hotărât suspendarea concursului. Decizia a atras după sine anularea rezultatelor și implicit reorganizarea probei scrise. 

Însă unii dintre cei care au participat la examenul scris și au obținut punctajul minim necesar promovării probei sunt suspicioși în ceea ce privește hotărârea managerului.

Anunț anulare concurs

anunt

Aceștia contestă modul în care Bogdan Adrian Popa a luat decizia de suspendare a concursului, la o zi după susținerea probei scrise și după afișarea notelor. De asemenea, se întreabă de ce acesta nu a luat hotărârea în ziua probei scrise sau mai devreme.

Unii dintre cei care au participat la concurs au precizat pentru Alba24 că au inițiat o procedură de contestare în instanță a hotărârii luate de către managerul spitalului.

 


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Profesorii vor putea primi până la trei salarii în plus. Care sunt condițiile

Publicat

elevi

Un proiect de lege ce prevede că profesorii care se titularizează în mediul rural beneficiază de o indemnizaţie de instalare în cuantum de 3 salarii medii brute pe economie a fost adoptat tacit de Camera Deputaților. Votul final se va da la Senat. Condiția pentru a primi bani în plus este ca profesorii să rămână […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

A intrat cu mașina pe interzis, iar polițiștii l-au prins fără permis de conducere. Dosar penal pentru un tânăr la Alba Iulia

Publicat

Un tânăr care a intrat pe strada cu sens unic Vasile Goldiș din Alba Iulia, din direcția cu acces interzis, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins și au descoperit și că nu avea nici permis de conducere. Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 15.40, polițiștii din Alba Iulia au fost […]

Citește mai departe
Publicitate

ABRUD

Accident la Abrud: Un tânăr a ajuns cu mașina în gard. Se afla sub influența alcoolului

Publicat

Un tânăr din Abrud s-a ales cu dosar penal după ce a băut, s-a urcat la volan și s-a oprit cu mașina într-un gard. Accidentul s-a petrecut noaptea, pe o stradă din oraș. Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 4.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 19 ani din Blaj, prins de polițiștii din Sebeș în timp ce conducea fără permis. S-a ales cu dosar penal

Publicat

politie amenzi 1

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Blaj este cercetat de polițiștii din Sebeș după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere. Potrivit IPJ Alba, la data de 14 februarie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate