Connect with us
Publicitate

SPORT

Rezultate bune pentru CS Unirea, la trei sporturi diferite: atletism, judo şi orientare

Publicat

Weeek-endul recent încheiat a fost unul foarte bun pentru Clubul Sportiv “Unirea” Alba Iulia. Astfel, atletele pregătite de antrenorul Gabriel Avram au câștigat medalia de bronz pe echipe la Campionatul Național de Semimaraton desfășurat la Onești.

În plus faţă de această medalie de bronz este faptul că două dintre albaiulience, Alina Boholțan și Roxana Duță, vor rămâne în continuare în programul național Boulder Wave sponsorizat de o firmă de  prestigiu.

Alt rezultat notabil din acest week-end este locul șapte obținut de judoka Bogdan Alexandru la Campionatul Național de Judo. Rezultatul este unul remarcabil având în vedere faptul că sportivul albaiulian pregătit de profesor Ioan Todor încă nu a împlinit vârsta majoratului și a luptat la categoria seniori cu sportivi mai în vârstă decât el și cu 10 ani.

Directorul CS Unirea, Radu Nicula ne-a declarat: “Sunt foarte mulţumit de rezultatul obținut de Alexandru. Acest loc șapte este binemeritat și trebuie spus că Alexandru a pierdut la limită în fața campionului de anul acesta, care este cu 6 ani mai  mare decât el. Îl felicit pe Alex și pe domnul Todor și sunt sigur că nu se vor opri aici. Rezultatul fetelor de la CN de Semimaraton nu este o surpriză pentru noi și vine oarecum normal și le încununează munca depusă în toată această vară petrecută în cantonament”, a spus oficialul Unirii.

Tamas Bogya, din nou la înălțime

Clubul fanion al orașului a fost reprezentat din nou cu succes la o competiție internațională, de data aceasta de orientariștii Tamas Bogya și Irina Maiorescu. Cei doi au luat startul în Macedonia la Krusevo Open, aşa cum s-a numit anul acesta Campionatul Europei de Sus-Est.

La întrecerea seniorilor, Tamas s-a impus în proba de Lungă Distanță, câștigând cu 3 minute avans față de ocupantul locului doi și a terminat al treilea în proba de Sprint.

Irina a câștigat proba de Lungă Distanță, la o diferență considerabilă, de 15 minute față de locul al doilea. De asemenea, s-a impus în proba de Sprint și a sosit a treia la Medie Distanță. ”Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii secției de Orientare, secția cea mai prolifică din cadrul clubului în acest an. Îl felicit pe această cale pe Marius Anghel și sportivii antrenați de el pentru munca depusă în cadrul clubului”, a mai spus Radu Nicula, director CS Unirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax