Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate concurs Romsilva pentru ingineri silvici. Cinci candidați au prins post de stagiari la ocoale silvice din Alba

Publicat

Cinci ingineri silvici stagiari vor completa echipa Direcției Silvice Alba, în urma concursului organizat pe țară de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

La nivel național, din 178 de candidați care s-au înscris la concurs și care îndeplineau condițiile de participare, comisia de examinare a declarat admiși 153 de tineri, cei mai buni absolvenți de silvicultură la nivel naţional, potrivit Romsilva.

În primă fază, ”pentru a duce la bun sfârșit demersul de a-i coopta pe cei mai buni”, Regia va angaja 46 de ingineri silvici stagiari dintre cei declarați admiși. Cinci sunt repartizați la unități ale Direcției Silvice Alba, adică la ocoalele silvice din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir și Valea Ampoiului.

AICI lista celor repartizați.

AICI lista rezultatelor la concurs.

Examenul este valabil un an, iar toate posturile vacante de ingineri silvici care vor apărea în decursul anului următor pot fi ocupate direct pe baza acestui examen în funcție de opțiunea fiecăruia, formulată fie în timpul examenului, fie precizată ulterior, precizează Romsilva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax