Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate dezastruoase la proba scrisă pentru șefia caselor județene de asigurări de sănătate. Doar 5 candidați au promovat

Publicat

Doar cinci candidați la șefia caselor județene de pensii au reușit să promoveze proba scrisă care a avut loc pe 6 mai.

Concursurile pentru ocuparea a 37 de posturi de director general la Casele Județene de Asigurări de Sănătate, au început joi și datele privind candidații sunt în premieră, secretizate.

În total, 54 de persoane au avut dosarele admise pentru a participa la concurs, dar 21 nu s-au  prezentat la examen.

La Alba, și-a depus dosarul Silvia Puie, actuala șefă a instituției. Rezultatul obținut de aceasta (sau dacă s-a prezentat la examen) nu a fost făcut deocamdată public.

Proba scrisă a constat în 10 întrebări stabilite în baza unei bibliografii. Printre aceste întrebări s-au aflat: care sunt serviciile medicale care nu sunt decontate din Fondul Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (20, înmulțite cu 0,5 egal 10 puncte), lista documentelor care atestă calitatea de asigurat în România (8 ori 1,25 egal 10 puncte) sau minimum cinci propuneri pentru eficientizarea cheltuielilor în asistența medicală spitalicească (5 ori 2 egal 10 puncte).

Punctajele slabe înregistrate la această probă sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât printre cei 54 de înscriși s-au aflat 24 de directori în funcție, persoane care se confruntă zi de zi cu astfel de probleme în activitatea lor.

După finalizarea acestui concurs, a cărui următoare probă – cea de interviu – va avea loc la începutul săptămânii vitoare.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 08.05.2021 at 13:13

    Cu durere constatam ca in tara asta sunt la putere prostii si fripturistii in numar covarsitor. De altfel acelasi lucru se poate spune si de cei care i-au sustinut si promovat si care acum s-au facut de ras. Concluzia ar fi, tara de tantalai si neputinciosi. Daca s-ar face acest lucru in toate domeniile ar trebui sa importam personal calificat de oriunde, ca ai nostrii sunt pe nicaieri. Bravo invatamantului romanesc, condus numai de doctori plagiatori in toate domeniile !

  2. pilu

    sâmbătă, 08.05.2021 at 13:26

    Revin, dupa ce am aflat de pe alt site ca D-na Puie nici macar nu s-a sinchisit sa participe, dupa ce s-a inscris. O fi stiut ea ce stie, iei examenul la mana doua, a treia si asa mai departe, ca la Primaria Alba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax