Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE examen de admitere în profesia de avocat: Doar PATRU candidaţi ADMIŞI din 44 înscrişi din ALBA. Fostul şef DIICOT, RESPINS

Publicat

justitie, lege, magistrat, instanta, judecata Uniunea Naţională a Barourilor din România şi INNPA Cluj au publicat, duminică, lista cu rezultatele candidaţilor la examenul de primire în profesia de avocat. Din judeţul Alba, din cei 44 de candidaţi pentru avocaţi stagiari, doar patru au obţinut peste 70 de puncte şi au fost admişi. Pentru avocaţi definitivi, niciunul dintre cei doi candidaţi nu a trecut examenul. Printre aceştia s-a aflat şi fostul şef DIICOT Alba, Ioan Mureşan.

  1. Aceştia sunt Anghel Eliana – admis (70 puncte)
  2. Lazea Radu-Marius – admis (72 puncte)
  3. Marginean Ioan-Alexandru – admis (85 puncte)
  4. Todea Andra-Maria – admis (79 puncte)

AICI lista cu toate rezultatele pentru avocaţi stagiari.

AICI lista cu rezultatele pentru avocaţi definitivi.

Reamintim că, de anul acesta, candidaţii au susţinut o singură probă pentru a intra în Barou, şi nu mai multe, ca până acum. Este vorba despre un test grilă cu 100 de întrebări la cinci materii (organizarea si exercitarea profesiei de avocat, drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal), pentru care punctajul de promovare este de 70 de puncte cel puţin, cu condiţia să cumuleze şi punctajul minim pentru fiecare disciplină de examen.

Întrebările din testul grilă pot avea unul sau două răspunsuri corecte, iar pentru fiecare întrebare corect soluţionată, s-a acordat un punct.

Candidații respinși la examenul din data de 15 septembrie pot formula contestații la punctaj până cel târziu luni, 22 septembrie 2014, ora 10.00. Contestaţiile se vor redacta prin utilizarea unui formular tip publicat şi pe pagina web a centrelor de examen ale I.N.P.P.A. și se vor transmite, respectiv depune într-una din următoarele modalități:
– personal, la adresa centrului de examen (Centrul teritorial INPPA) la care a susținut examen candidatul;
– prin fax la numărul 021-330.12.97; 0264-439.450-INPPA Cluj
– prin email la adresa office@inppa.ro.

AICI, mai multe detalii.

AICI, lista cu candidaţii înscrişi din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax