Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate excelente pentru 6 tineri dansatori din Alba Iulia, la Cupa Națională, desfășurată la Turda, de 1 Decembrie

Publicat

dans

Rezultate excelente pentru 6 tineri dansatori din Alba Iulia, la Concursul Naţional de Ranking “Cupa Potaissa”, desfășurată la Tuda, cu ocazia Zilei Naționale a României. De asemenea dansatorii clubului au obținut în 2018, peste 100 de clasări pe podium la diverse concursuri naționale. 

Șase talentați tineri dansatori din Alba Iulia s-au clasat pe poziții fruntașe la Concursul Național de Ranking de la Turda.

dansatori

Casian Cioază și Luisa Oltean au urcat pe primul loc pe podium la clasa Hobby 6-11 ani.

Daniel Opricean și Iadira Nandrea au obținut de asemenea locul I la categoria Open Latino 12-15 ani și locul III Open Standard.

dansatori

Tinerii Matei Bogdan  și Sofia Colev s-au clasat pe locul IX la categoria Debutanţi 6-9 ani.

“Au fost câteva rezultate de excepţie obţinute de dansatorii mei, în acest an competiţional 2018, un număr impresionant de peste 100 de clasări pe podium.

dansatori

Astfel, aceste rezultate obţinute, confirmă valoarea sportivilor şi a clubului Top Dance 2007, la nivel naţional. Sunt extrem de mândru de reuşitele noastre,

Top Dance 2007, fiind un club unit, cu dansatori de nivel înalt. Împreuna reuşim, prin muncă şi perseverenţă, să ţinem pasul cu oraşele si cluburile mari din această ţară.

dansatori

Le mulţumesc pentru muncă, determinare şi ambiţie sportivilor si de asemenea pentru încredere şi susţinere, părinţilor acestor dansatori, tuturor partenerilor şi sponsorilor. Felicitări întregii echipe Top Dance 2007!”, a spus antrenorul Alin Roṣa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax