Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

UPDATE: REZULTATE finale ADMITERE 2020 la Colegiul Militar din Alba Iulia. LISTELE cu mediile de intrare în acest an

Publicat

Vineri au fost publicate rezultatele finale ale admiterii 2020 la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Reamintim că pentru anul şcolar 2020-2021 sunt disponibile 120 de locuri, pentru băieţi şi fete.

UPDATE: În urma publicării rezultatelor finale sunt 27 de candidați din Alba admiși, iar ultima medie de intrare este 9,15 după ce un candidat s-a retras.

Vezi AICI rezultate finale admitere Colegiul Naţional Militar Alba Iulia.

Potrivit primelor rezultate publicate, primul admis are media 10, un elev din județul Mureș (Luduș), iar ultima medie de intrare este 9,17. Erau 26 de candidaţi din Alba admişi la colegiul militar din Alba Iulia.

În perioada 1-2 iulie, cei au vrut să renunțe la locul obținut au putut solicita acest lucru, iar în 3 iulie au fost comunicate rezultatele finale la admitere.

Listaele sunt în format anonimizat al numelui și prenumelui candidaților, fiecare având un cod unic de identificare (cel primit la Evaluare Națională).

În perioada următoare, candidaţii admişi vor fi chemaţi la colegiu, pentru luarea măsurilor la echipament și completarea fișei de echipare. Se vor respecta regulile sanitare şi de distanţare fizică.

Reamintim că la admiterea din acest an nu au mai fost organizate testele-grilă. Candidaţii au fost repartizaţi, în ordinea mediilor de admitere și opțiuni. La centrul de admitere din Alba Iulia, au fost înregistrate 287 de dosare de înscriere, însă candidații au putut opta pentru oricare (sau toate) dintre cele cinci colegii militare din țară.

Anul trecut, prima medie de admitere a fost 9,90 și ultima 8,16, însă în 2019 s-au dat și teste-grilă, care au avut pondere mai mare în media finală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax