Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate finale: Doar cinci candidați din Alba au reușit să promoveze concursul de admitere la INM

Publicat

Institutul Național al Magistraturii a făcut publice rezultatele definitive ale concursului de admitere la INM, sesiunea august-septembrie 2012. Din cei 48 de candidați din Alba înscriși la concursul de la INM în acest an, doar cinci au fost declarați admiși în urma probelor susținute.

Candidaţi admişi la examenul INM 2012:

 1. Adrian Ioan Căbulea – Parchetul Alba – notă finală 8,383

2. Ioana Maria Cîmpean – Tribunalul Alba – notă finală 8,243

3. George Marius Mara – Tribunalul Alba – notă finală 7,990

4. Cristiana Flavia Corcheş – Tribunalul Alba – notă finală 7,895

5. Andra Georgeta Lazea – Tribunalul Alba – notă finală 7,730

 Candidaţi respinşi la examenul INM 2012:

 1. Simona Mariana Abrudan – Tribunalul Alba – notă finală 7,648

2. Dorel Ioan Lazea – Parchetul Alba – notă finală 7,553

3. Ioana Popa – Tribunalul Alba – notă finală 7,548

Pentru admiterea la INM au fost scoase la concurs 200 de locuri de auditori de justiție, dintre care 100 sunt pentru funcția de judecător, iar alte 100 pentru cea de procuror. După primul an de studii, auditorii vor avea posibilitatea să opteze, în ordinea mediilor, pentru funcția pe care o doresc.

În 26 august s-a desfăşurat proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal. În 9 septembrie a fost organizat testul de verificare a raționamentului logic, iar între  22 – 30 septembrie, interviul. Nota obţinută la concurs reprezintă suma notelor din cele două etape cu următoarea pondere: 75% nota din prima etapă şi interviul 25%. Vezi Lista rezultate definitive concurs INM.

Pentru admiterea la magistratură, candidații care au reușit să promoveze proba scrisă eliminatorie și testul de verificare a raționamentului logic vor trebui să se prezinte la un interviu care este programat în perioada 3-6 octombrie. Vezi repartizarea candidaților pentru susținerea interviului. Din Alba, s-au înscris iniţial la acest examen 17 candidaţi. În 26 august a fost organizată proba scrisă eliminatorie tip grilă pentru drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal. În 9 septembrie, a fost testul de verificare a raţionamentului logic.

La magistratură au fost scoase la concurs 50 de posturi de judecător la judecătorii, iar alte 50 la parchetele de pe lângă judecătorii. Potrivit INM, pentru instanțele arondate  Curții de Apel Alba Iulia au fost scoase la concurs 5 posturi de judecători (3 la Judecătoria Deva, 1 la Judecătoria Petroșani și 1 la Judecătoria Sebeș), iar pentru procurori  alte 3 posturi (1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, 1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu și 1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara).

Rezultatele obținute pot fi contestate în termen de 3 de zile de la publicarea acestora, la INM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax