Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Rezultate finale la CONCURS inspectori Antifraudă: Niciun candidat admis pentru postul din Alba Iulia

Publicat

masina antifrauda Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat rezultatele finale în urma concursului organizat pentru 166 de posturi vacante la Direcţia Antifraudă Fiscală. Unul dintre acestea, de inspector antifraudă superior, a fost la Serviciul Alba Iulia. Dintre cei cinci candidaţi înscrişi, niciunul nu a fost admis în urma concursului, fie pentru că nu au trecut de interviu, fie pentru că nu s-au prezentat la probele de examen.

Condiţiile pentru postul din Alba Iulia erau, printre altele, studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în științe economice sau juridice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani, promovarea evaluărilor psihologice complexe, a evaluărilor de integritate, inclusiv a evaluării din punct de vedere psihologic, capacitatea decizională, inclusiv în situaţii de criză, asumarea responsabilităţii, păstrarea confidenţialităţii lucrărilor executate şi a informaţiilor deţinute, fidelitate faţă de instituţie, rezistenţă la stres, abilităţi de comunicare orală şi scrisă, capacitatea de a lucra individual şi în echipă, ţinută morală şi decentă în exerciţiul funcţiei publice.

Vezi AICI rezultate finale.

Rezultatele la prima etapă a concursului, respectiv selecția dosarelor, pot fi consultate aici, iar rezultatele contestaţiilor pot fi găsite aici. A doua etapă a concursului, proba scrisă, a avut loc pe 31 octombrie, rezultatele acesteia fiind disponibile aici. Totodată, la proba scrisă, toate constestaţiile au fost respinse.

Interviurile au fost susţinute săptămâna trecută, iar rezultatele acestora au apărut marți, 17 noiembrie, fiind disponibile aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax