Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate finale la concursul pentru admiterea în Magistratură: Vezi candidaţii din Alba care au fost declaraţi admişi

Publicat

Rezultatele finale ale admiterii la Institutul Naţional de Magistratură au fost făcute publice, pe site-ul instituţiei. Patru dintre cei 51 de candidaţi înscrişi din Alba au reuşit să obţină unul dintre cele 200 de posturi de judecător sau procuror scoase la concurs. Reamintim că din numărul total de persoane care au participat la examene, doar 11 din judeţ au obţinut punctaje peste 70 la testul eliminatoriu tip grilă.

Concursul pentru intrarea în Magistratură s-a desfăşurat în perioada 25 august-19 septembrie, la București. În total, s-au înscris peste 3.400 de persoane din toată ţara, pentru cele 100 de locuri pentru judecător și 100 pentru procuror. 

Admiterea în Magistratură se face, de regulă, prin concurs, pe baza competenței profesionale, a aptitudinilor și a bunei reputații, cu respectarea principiilor transparenței și egalității. Pentru a fi admis, candidatul trebuie să obţină media finală de minim 7. Cei care au promovat acest concurs vor primi sprijin, în primul an de studiu, o indemnizație de 1.262 de lei, iar în cel de-al doilea o sumă de 1.494 de lei.

Candidaţii din Alba care au promovat concursul naţional de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii sunt:

– Anca Maria SIMA – nota 8,061

– Radu CIOBANU – nota 7.992

– Simona Claudia ORIAN – nota 7,889

– Adina COZI – 7,770.

Cea mai mare notă finală obţinută la examenul de intrare în magistratură, în acest an a fost de 9,297. Ultimul candidat care a prins un loc în magistratură a fost notat cu 7,667.

Lista cu toţi candidaţii, admişi sau respinşi la acest concurs poate fi consultată aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax