Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATE FINALE la concursurile pentru posturile de şef secţie la Spitalul Judeţean Alba. Medicii şi-au păstrat funcţiile

Publicat

s

spitalul judetean abi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia a publicat rezultatele la concursul pentru ocuparea funcţiilor de şef secţii la unitatea medicală. Astfel, pentru 13 secţii, medicii care ocupau deja aceste funcţii au promovat examenul şi vor continua pe posturile pe care le deţin. Pentru CSM Adulţi, medicul Liviu Stoica nu a trecut de etapa de selecţie a dosarelor.

Odată cu expirarea contractelor încheiate pe o perioadă de trei ani pentru medicii care ocupă aceste posturi, Spitalul Judeţean Alba a organizat în decembrie concursuri pentru funcţiile de şef secţie.

Concursul a cuprins proba scrisă, clinică sau practică şi interviul. Candidaţii au trebuit să aibă vechime în specialitate de minimum 5 ani (3 ani pentru UPU) şi să prezinte proiect de management privind evoluţia secţiei.

Concursurile s-au organizat pentru funcţiile de şef secţii, respectiv şef laborator, şef compartiment şi CSM.

Vezi lista cu rezultatele finale pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax