Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Rezultate foarte bune pentru juniorii din Alba, la finalele naționale de juniori la șah

Publicat

s

Finalele naționale de juniori au fost și în acest an un reper al nivelului de pregătire al tinerilor șahiști albaiulieni. ”Îmbucurător este faptul că pe lângă deja obișnuitele medalii obținute de juniorii albaiulieni consacrați, Mihnea Costachi (legitimat la Politehnica Iași) aur la blitz și argint la șah rapid, Iustin Ciorgovean (legitimat la Universitatea de Vest Timișoara) aur la șah rapid și argint la șah clasic și George Ileana (legitimat la CS Tinerii Maeștri București) argint la șah rapid și dezlegări, bronz la șah clasic, avem o nouă generație care ne dă speranțe pentru viitor” a transmis maestrul albaiulian Marius Ceteraș.

Andrei Bar s-a clasat pe locul 6 din 118 participanți la categoria băieți sub 10 ani, fiind selecționat în premieră în lotul național de juniori, Alexandru Simina, care încă nu a împlinit 9 ani, a obținut locul 11 din 110 participanți la șah rapid, iar Andrei Simina 25 de puncte din 30 posibile la dezlegări, ambii la aceeași categorie de vârstă.

Cei trei vor face parte din echipa de juniori sub 10 ani a CSM Unirea Alba Iulia si la naționalele de juniori pe echipe din luna iulie unde sperăm într-o clasare cât mai bună în lupta cu puternicele cluburi din București, Iași, Galați, Satu Mare și Buzău.

Evoluții bune în întrecerile cu cei mai buni juniori din țară au avut și alți juniori care se pregătesc la CSM Unirea Alba Iulia: Răzvan Burja-Udrea, George Pleșa și Ianis Tarciuc.

Foto: Marius Ceteraș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax