Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate INM la concursurile pentru funcţii de conducere ale judecătorilor şi procurorilor. În Alba, au fost ocupate patru posturi

Publicat

trib

Institutul Național al Magistraturii a făcut publice rezultate concursului pentru funcţiile de conducere destinate judecătorilor și procurorilor din perioada 22 martie – 19 iunie. Din judeţul Alba, candidaţii au vizat patru posturi de conducere, la Judecătoria Alba Iulia, Tribunal şi Curtea de Apel.

La Judecătoria Alba Iulia, preşedinte va fi Horia Dorin Cristea, în prezent vicepreşedintele aceleiaşi instanţe, care a promovat concursul cu media 8,16. Nicoleta Dragoş a optat pentru funcţia din eşalonul doi, de vicepreşedinte, pe care a obţinut-o cu media 9,48.

La Tribunalul Alba, judecătorul Aurelian Mocan îşi păstrează funcţia de vicepreşedinte, după ce a obţinut media finală 8,83.

La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, funcţia de procuror general adjunct este ocupată de Eugen Fulop, care deţine postul prin delegare. A obţinut la concurs media 9,29.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. csoso

    vineri, 21.06.2013 at 10:28

    Nu e cumva Parchetul de pe lângă Curtea de Apel institutia unde este d-nul procuror general adjunct Eugen Fulop ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax