Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE la examenul de intrare în magistratură. Doar unul din cei 14 candidaţi din Alba a promovat concursul

Publicat

Institutul Naţional de Magistratură a făcut publice rezultatele examenului de admitere organizat în perioada 27 noiembrie 2012 – 4 martie 2013. Doar o singură candidată din Alba a reuşit să promoveze, cu media 7,88, din cei 14 candidaţi înscrişi.

Concursul de admitere în magistratură s-a desfăşurat pentru ocuparea a 35 de posturi de judecător la judecătorii şi 25 de posturi de procurori, la nivel naţional. În Alba, au fost scoase la concurs două posturi de judecător, la Judecătoriile Aiud şi Blaj şi alte două posturi de procuror, la parchetele de pe lângă Judecătoriile din Alba Iulia şi Cîmpeni.

S-au înscris pe posturile din Alba 12 candidaţi pentru funcţiile de judecător şi doi pentru cele de procuror. O singură candidată, Elena Adriana Filimon, a reuşit să obţină medie de promovare a examenului, pentru un post de judecător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax