Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Rezultate remarcabile obținute de elevi ai Liceului de Arte din Alba Iulia, la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală

Publicat

Rezultate remarcabile obținute de elevi ai Liceului de Arte din Alba Iulia, la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală. În perioada 25-27 aprilie, Suceava a fost gazda Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală pentru clasele V-VIII.

Județul Alba a fost reprezentat cu mândrie de elevii Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, care s-au întors acasă cu rezultate remarcabile, obținând trei premii I și un premiu II.

Rezultate remarcabile obținute de elevi ai Liceului de Arte din Alba Iulia:

La secțiunea Pian:

  • Premiul I: Antonia Dogeanu, clasa a V-a și Felix Constantinescu, clasa a VIII-a, îndrumați de profesoara Cecilia Simion.

La secțiunea Chitară:

  • Premiul I: David Tudor, clasa a VII-a, sub îndrumarea profesorului Dragoș Tudor.

La secțiunea Vioară:

  • Premiul II: Nicolae Andrei Bulac, clasa a VI-a, pregătit de profesoara Mihaela Roșiu și profesorul corepetitor Ovidiu Pârjol.

„Aceste rezultate excepționale reflectă talentul și dedicația elevilor, precum și profesionalismul profesorilor lor. Felicitări tuturor participanților și mult succes în continuare”, au transmis reprezentanții liceului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax