Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultatele auditului extern pentru cei aprope 800 de angajați ai Primăriei Alba Iulia, finalizat. Va fi prezentat în CL

Publicat

sediu primarie drona

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia, primarul și viceprimarii vor afla marți, 30 martie, în ședința de Consiliu Local, rezultatele auditului extern realizat de firma KPMG, în cadrul primăriei. 

Mai exact, rezultatele auditului extern ce a început la jumătatea lunii ianuarie și care a costat 25.000 de euro vor fi făcute publice, de către reprezentații firmei.

În urma auditului, conducerea instituției va afla dacă există probleme și dezorganizare între cei aproape 800 de angajați ai Primăriei Alba Iulia.

Comunicatul primarului Gabriel Pleșa

”Auditul extern comandat de către Primărie a fost finalizat, ne-au informat reprezentanții companiei KPMG, urmând ca acesta să fie prezentat în cadrul ședinței Consiliului Local, în data de 30 martie.

Este vorba despre un document care va sta la baza eficientizării aparatului administrativ, care ne va permite să înțelegem mai bine care sunt punctele tari și care cele slabe ale modului în care este structurat aparatul Primăriei.

Am fost mandatat de către cetățeni pentru a face o reformă a Primăriei și asta ne propunem să facem.

Nu este vorba despre schimbări din cadrul bine cunoscutului „pleacă ai noștri, vin ai noștri” ci de schimbări de fond, care să ducă la o mai mare eficiență a aparatului Primăriei, la o mai mare transparență și la o mai bună și rapidă relație cu cetățeanul.

KPMG este una dintre cele mai mari companii de audit din lume, parte a așa numitului „Big Four” și am încredere că analiza făcută de ei, precum și raportul ce urmează să fie prezentat în ședința Consiliului Local, vor sta la baza viitorului aparat administrativ al Primăriei, unul mai eficient și mai deschis către cetățean”, a transmis primarul Pleșa într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 29.03.2021 at 13:50

    Ce rezultate ? Cine plateste isi impune concluziile.Bani prapaditi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax