Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATELE concursului „Big Brother” de la Spitalul Alba: Doar 6 din 38 de candidaţi pentru postul de registrator au trecut de proba scrisă

Publicat

Unul dintre cele mai „aglomerate” concursuri în formula monitorizată video de la Spitalul Judeţean Alba s-a desfăşurat luni. Este vorba despre proba scrisă pentru ocuparea celor trei posturi de registrator medical debutant, în urma căreia doar şase candidaţi au obţinut punctaje de promovare, dintre cei 38 care s-au prezentat la examen. Reamintim că conducerea spitalului a decis să supravegheze video sălile de testare şi corectare a lucrărilor, pentru a elimina zvonurile privind „aranjamentele pe posturi”.

În urma selecţiei de dosare pentru concursul de ocupare a celor trei posturi de registrator medical debutant, au mai rămas în cursă doar 63 de candidaţi, iar la testarea psihologică s-au prezentat 45. La proba scrisă din 3 martie au fost prezente 38 de persoane şi doar şase au obţinut punctaj de promovare a examenului. Rezultatele pot fi contestate până miercuri la ora 9.00. Interviul, a doua probă de concurs, este programat pentru joi, 6 martie, ora 9.00, la sediul Şcolii Postliceale Sanitare din Alba Iulia.

Vezi LISTA Rezultate Concurs Registrator – proba scrisa 03.03.2014

Cele trei posturi de registrator medical debutant sunt disponibile la secţiile Ortopedie-traumatologie, Gastroenterologie şi Hemodializă.

Postul de registrator medical este unul tehnic, de statistician, care se ocupă de fişele de internare şi externare şi pentru care nu este nevoie de studii superioare. Salariul de bază pentru un astfel de post este de 1.100 de lei plus tichete de masă. Reprezentanţii spitalului au precizat că 80% dintre candidaţii înscrişi sunt cu studii superioare, chiar dacă pentru posturile amintite nu se există această cerinţă.

În această primăvară au fost scoase la concurs un total de 30 de posturi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Pentru cele 7 posturi de infirmier scoase la concurs, doar două persoane din cei 10 candidaţi au promovat examenul, ambele pentru infirmier debutant. Vezi LISTA Rezultate concurs infirmieri 26.02.2014

De asemenea, pentru cele 15 posturi de asistent medical disponibile, doar două persoane au trecut de testările organizate.

Citeşte şi „Big Brother” la Spitalul Alba: Doar doi din 73 de candidaţi au trecut de proba scrisă la concursul pentru 15 posturi de asistent medical

În 23 martie este programat concurs pentru medic specialist oftalmologie, la Compartiment oftalmologie.

De asemenea, în 24 martie se desfăşoară concursuri pentru ocuparea funcţiilor de director financiar contabil şi director de îngrijiri. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14 martie.

În 14 aprilie 2014, spitalul organizează concurs pentru ocuparea postului de psiholog practicant – Secția Oncologie Medicală – Compartiment îngrijiri paliative.

În urma concursului pentru ocuparea postului de şef al Secţiei de Oncologie, medicul Răzvan Ovidiu Curcă a fost reconfirmat în funcţie. Tot în urma unui concurs organizat în februarie, medicul Marilena Gabriela Capriş va activa în specialitatea hematologie, la spitalul din Alba Iulia.

Citeşte şi „Big Brother” la examenele pentru posturile din Spitalul Judeţean Alba. Cetățenii pot vedea live concursurile pe un monitor video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax