Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultatele Concursului de Matematică ”Olimpiada Satelor”, etapa județeană Alba. Premiile obținute de elevii de clasa a IV-a

Publicat

educatie

Peste 20 de elevi din Alba au participat la etapa județeană a Concursului Național de Matematică ”Olimpiada Satelor”, pentru clasa a IV-a, desfășurată în weekend la Școala Gimnazială Ciugud. Inspectoratul Școlar Județean Alba a transmis rezultatele.

Cel mai mare punctaj și premiul I a fost obținut de Marius Mihai Voina, pregătit de prof. înv. primar Simona Filip, de la Școala Gimnazială Daia Română. Acesta va face parte din lotul județului Alba care va participa la etapa națională a acestui concurs.

Locurile II și III au fost ocupate de surorile gemene Maria și Teodora Buta, de la Școala Gimnazială Ciuruleasa – structura Școala Primară Buninginea, pregătite de învățătoarea Dorina Simina.

La concurs au participat 20 de elevi de la Școala Gimnazială Ciuruleasa – Structura Școala Primară Buninginea, Școala Gimnazială Ciugud, Școala Gimnazială Mirăslău – structura Școala Primară Decea, Școala Gimnazială Ciuruleasa, Școala Gimnazială Daia Română, Liceul Tehnologic de Alimentație și Turism Arieșeni,  Școala  Gimnazială ”David Prodan” Săliștea, Școala Gimnazială Gârbova  și Școala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul” Sîncel.

A fost primul an în care acest concurs s-a derulat pentru elevii clasei a IV-a. La etapa locală au participat 87 de elevi din 16 unități școlare, doar din mediul rural.

Subiectele au avut un grad de dificultate destul de ridicat, potrivit IȘJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax