Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

REZULTATELE concursului pentru INSPECTORI ANTIFRAUDĂ. Opt candidați din Alba admiși la proba scrisă organizată de ANAF

Publicat

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a organizat în 1 martie concurs pentru ocuparea unui număr de 300 posturi la Direcţia generală antifraudă fiscală din care 108 posturi la Directia de combatere a fraudelor. În urma selecţiei dosarelor, au fost admişi să participe la concurs 15 candidaţi din Alba, iar 8 dintre aceștia au fost declarați admiși la proba scrisă: unul pentru post de inspector superior, patru pentru posturi de inspector principal și trei pentru posturi de inspector asistent. 

Rezultatele probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice specifice de inspector antifraudă în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. :

Maria Bandol – principal – 67,5 – admis

Bogdan George Borza – principal – 62,5 puncte – admis

Ionuța Elisabeta Vesi – principal – 52,5 puncte – admis

Nicolae Dorin Petream – principal – 50 – admis

Romulus Căstăian – superior – 65 puncte – admis

Maria Olălău – asistent – 70 puncte – admis

Ioan Cristian Ban – asistent – 67,5 puncte – admis

Ovidiu Mihai Arghiuș – asistent – 52,5 puncte – admis

Daniela Dranca – principal – 42,5 puncte – respins

Ioan Hăbean – superior – 42,5 puncte – respins

Ionuț Gheorghe Cărăuș – superior – 40 puncte – respins

Victoria Bota – superior – 40 puncte – respins

Ana Maria Irimie – asistent – 47,5 puncte – respins

Ioan Anghel – asistent – 45 puncte – respins

Aurelia Mara Mihăiesc – asistent – absent

Câteva dintre condițiile de eligibilitate pentru un post de inspector antifraudă au prevăzut să nu fi fost condamnat(ă) pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției publice, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, să nu fi fost destituit(ă) dintr-o funcție publică sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani, să nu fi desfășurat activitate de poliție politică, astfel cum este definită prin lege.

Candidații au fost supuși unui examen psihologic complex, o evaluare a integrității, trebuie să aibă disponibilitate la delegări și program prelungit de muncă, dar și condiție fizică și psihică corespunzătoare efortului fizic și intelectual prelungit.

Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice specifice de execuție de inspector antifraudă clasa I gradul profesional superior trebuie să fie de 9 ani,  pentru inspector antifraudă clasa I gradul profesional principal de 5 ani, iar pentru inspector antifraudă clasa I gradul profesional asistent de 1 an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax