Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultatele controalelor DSVSA Alba, de sărbători: Sancţiuni de 3.800 de lei şi 3,8 kg de alimente retrase de pe piaţă

Publicat

dsv Direcţia Sanitar-Veterinară Alba transmite că a aplicat amenzi în valoare totală de 3.800 de lei şi a retras de la comercializare 3,8 kilograme de produse alimentare, în urma controalelor din perioada sărbătorilor de iarnă. Acestea sunt rezultatele verificărilor derulate la peste 100 de agenţi econonomici din judeţ.

DSVSA Alba precizează într-un comunicat că, urmare a controalelor efectuate în cele 108 unităţi din judeţ de către inspectorii DSVSA Alba în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă (8-31 decembrie) au fost aplicate, în conformitate cu HG nr. 984/2005, cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.800 de lei şi a fost aplicat un avertisment, în conformitate cu O.G. nr. 2/2001, modificată.

De asemenea, a fost retrasă de la comercializare o cantitate de 3,8 kg de produse alimentare de origine animală (carne).

Inspectorii de specialitate din cadrul DSVSA Alba vor continua acţiunile de supraveghere şi control şi în perioada următoare, pentru verificarea respectării condiţiilor sanitare veterinare din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de comercializare a produselor alimentare de origine animală (carmangerii, măcelarii, magazine alimentare, supermartketuri etc.), precum şi din unităţile de alimentaţie publică, de tipul restaurantelor, cantinelor, bufetelor etc.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax