Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultatele finale ale concursului pentru posturi de îngrijitor curățenie, infirmier și brancardier de la Spitalul Județean de Urgență Alba

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba a organizat concurs pentru ocuparea mai multor posturi de îngrijitor curățenie, infirmier și brancardier. Candidații care și-au depus dosarele au trecut mai multe probe. Rezultatele finale ale concursului au fost afișate pe site-ul spitalului din Alba Iulia.

După selectarea dosarelor candidații au avut de trecut o evaluare psihologică, examenul scris desfășurat în data de 5 februarie și un interviu, în data de 7 februarie. În urma acestor probe candidații care au obținut cele mai mari punctaje au promovat concursul.

Vedeți lista îngrijitorilor de curățenie, infirmierilor și brancardierilor care vor lucra la spitalul din Alba Iulia, pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax