Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultatele la concursul Rezidenţiat 2011 pentru absolvenţii de Medicină şi Farmacie. Vezi etapele următoare pentru obţinerea locurilor

Publicat

Clasificarea finală a candidaţilor care au susţinut concursul de rezidenţiat pe loc şi pe post, duminică, 20 noiembrie 2011, în 6 centre universitare din ţară a fost publicată pe site-ul rezidentiat.info. La acest concurs au fost oferite 2.988 de locuri şi 812 posturi pentru absolvenţii de Medicină şi Farmacie din toată ţara. Dintre acestea, 2600 au fost locuri pentru medicină, 260 pentru medicină dentară şi 108 pentru farmacie. În total s-au înscris 5.025 de absolvenţi.

În urma desfăşurării concursului de intrare în rezidenţiatul pe loc şi pe post din sesiunea 20 noiembrie 2011, alegerea locurilor şi a centrelor de pregătire pentru rezidenţii care au obţinut punctaj de promovare la concursul pe loc se va desfăşura, conform metodologiei aprobate pentru această sesiune, simultan, în toate centrele universitare organizatoare. Este vorba despre Bucureşti, Cluj, Târgu Mureş, Craiova, Timişoara şi Iaşi.

Candidatii vor alege locul în specialitate şi centrul universitar de pregătire, în centrul universitar în care au concurat, pe baza punctajului obţinut, respectiv a poziţiei din clasificarea finală pentru centrul universitar pentru care a concurat.

Alegerea locurilor va avea loc duminică, 27 noiembrie, în intervalul orar 9.00-21.00, urmând ca locurile rămase disponibile la finalul zilei să fie distribuite a doua zi, luni 28 noiembrie.

Alegerea posturilor se va face marţi, 29 noiembrie, la sediile Direcţiilor de Sănătate Publică, începând cu ora 9.00.

Precizăm că, la centrul de concurs din Cluj au fost înscrişi 821 de concurenţi, la Iaşi – 770, Timişoara – 601, Craiova – 552, Târgu Mureş – 508, cei mai mulţi fiind la Bucureşti – 1.773 de absolvenţi de Medicină. A fost primul an în care rezidenţiatul a fost organizat în mai multe centre universitare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax