Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATELE LA TITULARIZARE: Vezi câți din cei 464 de candidați din județul Alba au primit un post de titular

Publicat

Candidații pentru un post de profesor află astăzi rezultatele de la examenul de titularizare. Conform datelor transmise de ISJ Alba, anul acesta s-au înscris pentru concurs un număr de 553 de candidați, au fost prezenți în săli 500 de cadre didactice, iar 36 au părăsit sala de examen fără a susţine proba scrisă.

Rezultatele s-au afișat pe site-ul Ministerului Educației.

Pentru a putea fi repartizați pentru un post, cei 464 candidații din județul Alba trebuie să obţină minimum nota 7, atât la proba scrisă, care s-a desfăşoarat sub monitorizare video, cât şi la inspecţia specială la clasă, pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Dacă obţin minimum nota 5, au acces la posturi pe perioadă determinată.

La școlile, grădinițele și liceele din județul Alba sunt disponibile 92 de posturi de profesori titulari. În total, au fost scoase la concurs 643 de locuri în învățământ, din care 274 cu normă întreagă și 369 cu fracțiuni de normă. Cele mai multe posturi sunt adresate învăţătoarelor și educatoarelor, iar, ca materii, pentru matematică și muzică specializată.

Anul acesta, centrul de examinare din Alba a fost la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.


Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august, la inspectoratele şcolare (luni, până la ora 21.00, marţi, între orele 8.00 – 15.00) şi se rezolvă în centrele de evaluare la 7 august.
Rezultatele finale se comunică în 8 august.
Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. În 14 august se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax