Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATELE PROBEI ORALE a testărilor profesionale de la Finanțe: Vezi cum s-au descurcat funcționarii publici din Alba

Publicat

Miercuri, 28 august 2013, a fost a doua zi în care peste 80 de funcționari publici de la Finanțele din Alba au susținut proba orală a testării profesionale pe departamentele de audit, inspecție fiscală și colectare. Dintre aceștia, 73 au dat test la departamentul de inspecție fiscală. Rezultatele au fost publicate joi pe site-ul Direcției Generale a Finanțelor Publice Brașov.

Vedeți aici rezultatele interviurilor la departamentul de inspectie fiscala Alba

Din Alba, 94 de funcționari publici au susținut vineri proba scrisă a testării profesionale. Doi candidați au fost absenți, iar 88 au promovat testarea.Vedeți mai jos rezulatele.

Începând de marți, cei 88 de candidați au intrat la probele orale ale testării, pe departamentele audit, inspecție fiscală și colectare. 73 dintre candidați dau test pentru inspecție fiscală.

În urma reorganizării Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba, o parte dintre funcționarii publici au fost nevoiți să susțină testări profesionale, scrise și orale, după ce mai mulți angajați și-au exprimat opțiunea pentru același post. Dintre cei 156 de angajați din Alba care au primit preavize de concediere, 140 sunt funcționari publici, iar restul sunt personal contractual.

Dintre cei 140 de funcţionari publici, 6 nu şi-au exprimat opţiunea de a ocupa unul din posturile vacante publicate fiind în preajma vârstei de pensionare, iar 134 de funcţionari publici au optat pentru ocuparea unui post vacant – 19 în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov şi 115 în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba. Din cei 134 de funcţionari publici care au optat pentru un post vacant în cadrul AJFP Alba sau DGRFP Brasov, 94 au participat vineri, 23.08.2013, la proba scrisa a examenului de testare profesională deoarece au optat mai mulţi pe un post; 2 functionari publici nu s-au prezentat la examen. Din cei 94 functionari care au participat la proba scrisa au promovat proba 88 de functionari.

Conform Statutului funcționarilor publici, funcţionarii publici care au avut funcții publice de conducere au avut posibilitatea să opteze pe o funcție publică de nivel inferior (de conducere sau de execuție) și să o ocupe fără examen. 32 de funcţionari publici de executie au optat pentru posturi vacante de execuţie fără a exista suprapuneri pe posturi.

Marți și miercuri, 28.08.2013, functionarii publici care au obtinut minim 50 de puncte la proba scrisa au susținut proba orală (interviul) la DGFP Brașov.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Alba a fost desfiinţată începând din 1 august, iar în locul ei a fost înfiinţată Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba, care va funcţiona în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov, alături de structurile similare din Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov.

În urma acestei măsuri, în organigrama Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba vor fi 410 posturi, faţă de 481.

În judeţul Alba vor exista şase servicii fiscale, la Aiud, Sebeş, Blaj, Zlatna, Cugir, Câmpeni.

Vedeți mai jos rezultatele examenelor susținute de funcționarii publici de la Finanțele din Alba:

Rezultate interviu la testarea profesionala la DGRFP Brașov – activitatea de trezorerie și contabilitate publică

Rezultate finale la examenul organizat pentru testarea profesionala la DGRFP Brașov – activitatea de trezorerie și contabilitate publică

Inspecție fiscală ALBA – Rezultate proba scrisă la examenul organizat pentru testarea profesională la DGRFP Brașov

Rezultate proba scrisă a examenului organizat pentru testarea profesională la GRFP Brașov – Activitatea de trezorerie și contabilitate publică

Rezultatele contestatiilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Peste 50 de angajaţi vor fi disponibilizaţi de la Finanţele din Alba. Doar funcţionarii publici mai au o şansă să prindă un post, prin transfer | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax