Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultatele testului grilă la examenul de la Cluj, pentru obţinerea calităţii de avocat stagiar. Vezi punctajele candidaţilor din Alba

Publicat

Baroul Cluj a afişat rezultatele testului grilă, la examenul de primire în profesie pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar. Absolvenţii de Drept din Alba au susţinut acest test, vineri, 7 octombrie, la Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca.

Doar opt dintre cei 33 de candidaţi înscrişi din Alba au reuşit să obţină punctaj pentru trecerea în etapa următoare a examenului.

Vezi aici rezultatele testului-grilă.

Candidaţii care au obţinut minimum 70 de puncte la proba de examen din data de 7 octombrie 2011 pot intra în etapa a doua a examenului. Termenul pentru formularea contestaţiilor la punctaj expiră joi, 13 octombrie 2011, ora 10.30. Testul s-a desfăşurat în clădirea Universităţii „Dimitrie Cantemir”, unde  fost instalat un sistem de bruiaj a transmisiilor wireless şi de telefonie, pentru evitarea fraudării probelor.

Examenul de primire în profesie pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru persoanele care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice mai cuprinde următoarele probe:

– luni, 17 octombrie 2011 – proba scrisă la disciplinele: Drept civil şi Drept procesual civil (două teze distincte), pentru toţi candidaţii, cu subiecte diferenţiate, în funcţie de dobândirea / nedobândirea calităţii de avocat stagiar;
– marţi, 18 octombrie 2011 – proba scrisă la disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, pentru candidaţii care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice;
– miercuri, 19 octombrie 2011 – proba scrisă la disciplinele Drept penal şi Drept procesual penal (două teze distincte), pentru toţi candidaţii, cu subiecte diferenţiate, în funcţie de dobândirea / nedobândirea calităţii de avocat stagiar.

Centrul teritorial Cluj-Napoca a organizează examenul pentru barourile Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Mureş, Sibiu şi Alba, fiind înscrişi peste 300 candidaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax