Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Rezultatul scrutinului se joacă la câteva mii de voturi” -declarație Dan Barna despre lupta pentru locul doi cu Viorica Dăncilă

Publicat

În fața sediului de campanie din București, candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna a spus că după estimările pe care le deține rezultatul scrutinului se joacă la câteva mii de voturi.

Mai mult, Barna a declarat că românii sunt aproape de a scrie istorie dacă ies la vot în ultimele ore ale alegerilor prezidențiale 2019.

Vezi REZULTATE FINALE Alba Iulia, la alegerile prezidențiale. DEZASTRU pentru candidatul PSD

“Din cum arată cifrele, din cum arată rezultatele, estimările care mi-au ajuns pe la urechi, jucăm la câteva mii de voturi. De aceea fac un apel la toţi tinerii, la toţi cei care stau acasă acum şi au votat deja, să verifice, să dea telefoane, în stânga, dreapta, să-şi trimită prietenii şi colegii la vot pentru că e mult mai uşor să votezi decât să pleci din ţară, e mult mai uşor să votezi decât să stai în frig la proteste în lunile de iarnă, e mult mai uşor să votezi decât să ieşi la mitinguri în loc să te bucuri de viaţă de calitate cu familia sau cu prietenii.

Mergeţi la vot, verificaţi dacă prietenii, familia voastră a fost la vot şi dacă nu au făcut-o să îi trimiteţi să voteze”, a afirmat Barna, duminică seară, la sediul de campanie al USR.

Vezi și Rezultate în Ciugud la alegerile prezidențiale. Iohannis pe locul întâi, Dăncilă pe doi, în comuna primarului exclus din PSD

Barna a mai spus că este unul din acele momente când poţi spune că dacă ieşeam la vot poate rezultatul era altul sau am votat şi am făcut istorie.

“E unul din momentel acelea în care poţi să spui poate era altfel dacă ieşeam să votez sau poţi să spui atunci am fost şi am votat şi am făcut istorie şi lucrurile s-au schimbat din ziua aceea. Astăzi este un moment când ştampila aceea mică reprezintă o forţă extraordinară pe care o are fiecare cetăţean şi dacă ieşim mai mulţi la vot o să avem rezultatul de care are nevoie România”, a mai precizat Dan Barna.

Vezi și Dancilă și Barna la EGALITATE în Sebeș, în timp ce Iohannis câștigă ”fără drept de apel”

Citește și Klaus Iohannis ”și-a zdrobit” adversarii la Blaj. Viorica Dăncilă pe locul doi, Dan Barna sub 10 procente

sursă g4media.ro.

sursă foto: captura ecran Facebook USR PLUS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax