Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Riscă dosar penal de 1 Decembrie: Au profitat de întuneric pentru a sustrage o poartă metalică

Publicat

În urma unui apel primit la numărul unic de urgenţe 112, vineri, 30 noiembrie, la ora 22.00, un echipaj de jandarmerie a reuşit să-i depisteze pe principalii suspecţi în cazul unui furt de material feros dintr-o proprietate aflată la periferia municipiului Alba Iulia.

Este vorba de trei persoane care, profitând de întuneric, au sustras o poartă metalică, au segmentat-o şi, cu ajutorul unei căruţe, intenţionau să o transporte la un centru de colectare a fierului vechi spre a o valorifica în interes personal. Suspecţii au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Alba, unde au fost identificaţi. Este vorba de G. Petre (43 de ani) şi de doi minori, ambii în vârstă de 16 ani. Pe numele acestora au fost efectuate actele procedurale legale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax