Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Riscă dosar penal, după ce a provocat mai multe distrugeri într-un local public din Alba Iulia. Tânăr de 25 de ani din Sîntimbru, cercetat de polițiști

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Sîntimbru, a fost identificat de polițiști, după ce în luna august a anului trecut, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a distrus mai multe bunuri dintr-un local public din Alba Iulia. Acum tânărul este cercetat pentru „distrugere” și riscă dosar penal.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit, în urma cercetărilor efectuate, identificarea autorului unei fapte de distrugere.

Astfel, în sarcina lui M.S., de 25 ani, din localitatea Sîntimbru, judeţul Alba, s-a reținut faptul că, în data de 25.08.2013, în timp ce se afla în incinta unui local public din municipiul Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a spart mai multe obiecte sanitare din toaleta localului, precum și un geam al unei uși de acces.

Suspectul este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere” , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253 alin. 1, din Codul penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax