Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Riscă să fie cercetat penal. A „găsit” un parapet metalic pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia şi a încercat să-l vândă la un centru de colectare

Publicat

masini jandarmi Sesizat fiind de un martor ocular, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă joi, 15 octombrie la un centru de colectare a fierului vechi situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia deoarece un cetăţean voia să valorifice un obiect metalic ce părea sustras.

Este vorba de un parapet metalic de protecţie, de aproximativ 6 metri, care a fost identificat lângă gardul centrului de colectare. Administratorul respectivei societăţi comerciale a relatat jandarmilor că un bărbat s-a prezentat cu bara respectivă pentru a o valorifica, dar, bănuind că aceasta este sustrasă, l-a refuzat şi i-a indicat să o ducă în locul de unde o luase.

În urma verificărilor efectuate, presupusul autor al faptei a fost identificat ca fiind Marin V. (36 de ani ) care a declarat că a găsit obiectul respectiv pe şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ şi a vrut să-l valorifice în interes personal.

Totodată a fost identificat păgubitul, o societate de drumuri naţionale, iar un reprezentant al acesteia a participat la verificări şi, după terminarea acestora, conform procedurilor, a preluat obiectul presupus sustras.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care a fost înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax