Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Robert Rekkers a părăsit BT, pentru a se dedica unor proiecte personale. În locul său, administrator delegat este Peter Franklin

Publicat

Robert Rekkers a demisionat din funcţiile deţinute la Banca Transilvania şi din grupul BT. În locul acestuia, a fost desemnat administrator delegat interimar Peter Franklin, membru al Consiliului de Administraţie din 2010.

Robert Rekkers a fost director general al Băncii Transilvania timp de 9 ani şi membru în Consiliul de Administraţie al BT. A renunţat la aceste funcţii, precum şi la celelalte din grup, intenţionând să se dedice unor proiecte personale, potrivit ziuadecluj.ro. „Cu siguranţă, Banca Transilvania va ocupa un loc aparte în cariera mea şi sunt mândru de rezultatele obţinute aici. Mi-a plăcut mai ales spiritul antreprenorial pe care l-am întalnit la BT şi mă bucur că banca a devenit una dintre cele mai mari instituţii bancare din România „, a spus Rekkers. Mandatul său iniţial la conducerea BT a fost de patru ani, însă a fost înnoit de 3 ori.

Consiliul de Administraţie al BT a luat act de demisia lui Rekkers joi şi a numit în funcţia de administrator delegat interimat pe Peter Franklin, membru CA din 2010, pentru coordonarea activităţii BT şi a Comitetului Executiv de Management. Franklin va prelua oficial mandatul din 1 februarie 2012. Absolvent al Universităţii Oxford, Peter Franklin are experienţă de peste 30 de ani în sectorul financiar-bancar, în companii precum „General Electric”, „The Chase Manhattan Bank”, „HSBC”.

Reamintim că Robert Rekkers, în vârstă de 51 de ani, a fost prezent în judeţul Alba de mai multe ori, fiind iniţiatorul Golf Cup Banca Transilvania, unul dintre cele mai longevive turneuri de golf din ţară, ce se desfăşoară la Clubul de Golf „Paul Tomiţă” de la Pianu de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax