Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rocadă în unităţi subordonate IPJ Alba: Milu Todea se întoarce la conducerea Poliţiei Cugir şi Paul Şerban intră adjunct la Alba Iulia

Publicat

Comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea va prelua, de luni, conducerea Poliţiei Oraşului Cugir, post din care a fost detaşat, în mai 2013. De atunci a coordonat Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Fostul şef de la Cugir, Paul Taian Şerban vine la Alba Iulia, pe postul de adjunct la Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Inspectorul principal de poliţie Paul Șerban a condus Poliţia din Cugir timp de un an, prin împuternicire pe funcţie, iniţial pe 6 luni.

Este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2005, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor. Ofiţerul are 33 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Din 8 mai 2013, comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămasă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Gigel Huţanu.

Milu Todea a coordonat activitatea Poliţiei Cugir în perioada martie 2012-mai 2013, înlocuindu-l pe subcomisarul Mircea Hentea, care a solicitat, la sfârşitul lunii februarie 2012, încetarea raporturilor de muncă cu IPJ Alba.

Comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea a îndeplinit mai multe funcţii de execuţie şi de conducere, ultima fiind cea de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică.

Milu Todea are 53 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Activează în poliţie din 1992, având mai multe responsabilităţi în compartimentul economic, investigare a fraudelor, ordine publică. A absolvit Şcoala de Ofiţeri de Poliţie a M.I. Bucureşti în 1988, Facultatea de Drept la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj, în 1996 şi are master în marketing audit şi expertiză contabilă, dar şi în drept penal şi procesual penal aprofundat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax