Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rocadă politică la Consiliul Județean Alba: Vechiul și noul subprefect și-ar putea schimba funcțiile între ei

Publicat

Consiliul Județean Alba va avea consilieri noi, după ce doi membri ai USR PLUS au fost promovați în funcții mai importante.

În urma eliberării celor două locuri vom putea asista la o rocadă de funcții între noul subprefect, Claudiu Nemeș și vechiul subprefect, Viorel Rașcovici. 

În schimb, cel de-al doilea loc de consilier județean este deja atribuit. 

Este vorba despre copreședintele Mihail David, care a fost numit vicepreședinte al Gărzii Naționale de Mediu. În urma numirii, cel care îi va lua locul va fi fostul candidat pentru funcția de senator al județului Alba, din partea USR PLUS, Adrian Simion, a declarat pentru alba24.ro, președintele formațiunii politice, deputatul Beniamin Todosiu.

Rocadă politică

Al doilea loc de consilier județean care va deveni vacant îi aparține celui care va fi noul subprefect al județului Alba, Claudiu Nemeș. În locul său ar putea ajunge consilier chiar cel de la care Nemeș a luat funcția de subprefect: Viorel Rașcovici, care a demisionat în urma scandalului legat de diploma sa universitară.

Potrivit listei de candidați pentru Consiliul Județean Alba, listă care a apărut pe buletinele de vot la alegerile din septembrie 2020, cel care ar urma să obțină locul de consilier județean este Viorel Rașcovici.

Mai exact, la alegerile din 2020, USR PLUS a câștigat patru mandate de consilieri județeni: Todosiu, Mihail, Nemeș și Rof. După ce Beniamin Todosiu a devenit deputat, locul său de consilier a fost luat de Ionele Traian Mihai, următorul pe listă.

Odată cu plecarea copreședintelui USR PLUS, Mihail David, la Garda de Mediu, locul va fi preluat de Simion. Iar după ce Nemeș va fi pus în funcția de subprefect, locul său, teoretic, va fi preluat de următorul sub listă, Viorel Rașcovici.

Cum arată lista din 2020, primele zece locuri

1. Todosiu Beniamin

2. David Mihail

3. Nemeş Gheorghe – Claudiu

4. Rof Marius – Nicolae

5. Ionele Traian – Mihai

6. Simion Constantin – Adrian

7. Rașcovici Viorel

8. Anca Elisabeta – Constanța

9. Roman Roxana

10. Zanchettin Alberto

Ce spune Beniamin Todosiu despre numirea lui Rașcovici în funcția de consilier județean

Întrebat de reporterul alba24.ro despre o posibilă numire a acestuia pe funcția de consilier județean, Todosiu a declarat că nu știe cu exactitate dacă acesta era următorul pe listă. Însă, dacă acest lucru este real, numirea va fi făcută în urma unei hotărâri de partid.

În primul rând aceștia vor să vadă dacă Rașcovici mai vrea să dețină o funcție publică și, în al doilea rând, dacă vor mai expune partidul la un nou posibil scandal mediatic.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comentarii

 1. pilu

  joi, 27.05.2021 at 16:09

  O adunatura de trancalai, unii mai habarnisti ca altii. Asta a fost oferta USR, de toata jena ! Rof a intrat in dizgratie, s-au s-a multumit ce a primit nevasta-sa ?

 2. Gelu

  vineri, 28.05.2021 at 08:04

  Posibil ca dl Rascovici sa fie cu dosar penal si atunci oare ” Fara penali….” al usr mai este ceva de luat in considerare? E pacat ca sunt in usr oameni valorosi, putin e drept, dar care sunt terfeliti de niste neaveniti si fara scrupule. RUSINEEEE USR!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

CUGIR

Un bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a amenințat un polițist în secția de poliție: I-a spus că o să îl bage în spital

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată, pentru ultraj după ce a amenințat un polițist, chiar în secția de poliție. Dosarul a fost înregistrat în data de 21 iunie 2022, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată. 

Faptele pentru care bărbatul a fost trimis în judecată de magistrați s-au petrecut la sfârștiul lunii martie a anului 2020.

”La data de 31.03.2020, persoana vătămată, având calitatea de  ofiţer de poliţie în cadrul Poliției orașului Cugir, se afla la sediul poliției fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ocazie cu care inculpatul V. a amenințat-o cu acte de violenţă spunându-i că o va urmări și o va prinde, că o va nenoroci și o va băga în spital, că o să-i distrugă familia şi că o va agresa fizic, totodată adresându-i acesteia cuvinte şi expresii jignitoare, simulând că o loveste, fapt ce i-a cauzat persoanei vătămate o puternică stare de temere”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Comuna Săsciori asaltată de daci, în acest weekend: Cel mai mare festival dacic din România. PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Publicat

Comuna Săsciori, localitate pe raza căreia se află cetatea dacică de la Căpâlna, se întoarce în timp, cu peste 2.000 de ani în urmă, în vremurile când dacii stăpâneau liberi aceste tărâmuri, găzduind  o nouă ediție a Festivalului Cetăților Dacice – cel mai important și cel mai mare festival dacic din România.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, se va desfășura în perioada 24 – 26 iunie și va cuprinde expoziții, lupte între daci și romani, ateliere antice și spectacole în aer liber de folclor şi muzică uşoară,

Festivalul Cetăților Dacice a început, vineri, cu vernisajul expoziției „Cetatea dacică de la Căpâlna în timpul războaielor daco-romane”, desfășurat la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Sâmbătă, 25 iunie 2022, festivalul continuă cu concursul de istorie „Pui de dac”, în cadrul căruia se întrec elevi din cele cinci localități pe raza cărora se află cetăți dacice: Cricău, Cetatea de Baltă, Cugir, Ighiu şi Săsciori. Concursul se desfășoară la căminul cultural și este o replică a „Decatlonului Dacic” la care participă echipele de adulţi din cele cinci localităţi.

Programul va continua cu GRADUS LEGIONIS, un spectacol de reconstituire istorică și tururi ghidate ale Cetății dacice Căpâlna, la care participă Legiunea a XIII-a Gemina, Legiunea a V-a Macedonica, Legiunea a IIII-a Flavia Felix şi Legiunea a VII-a Claudia P.F.

De la ora 11:00, festivalul va continua pe Stadionul Săsciori cu VIRTUTE ET LABORE, o parada și ceremonia oficială de deschidere, inaugurarea taberei antice, prezentarea trupelor de reconstituire istorică antică și a atelierelor meșteșugărești. Trupele participante din întreaga țară au pregătit ateliere antice pe teme diverse precum prelucrare os, prelucrare lemn, monetărie, întreținere echipamente, jocuri romane, plante dacice, machete, signacula, tir cu arcul, mozaic, bucătărie antică, olărit, confecționat cămăși de zale, scriptoria, fierărie, metaloplastie, antrenamente soldați, antrenamente gladiatori. Participă: Garda Apulum – Alba Iulia, Terra Dacica Aeterna – Cluj-Napoca, Omnis Barbaria – Baia Mare, Historia Renascita – Pitești, Dacii Petrodavi – Piatra Neamţ, Legiunea VII Claudia P.F. –  Dobrosloveni și Nimfele Dace – Zalău.

În paralel, va avea loc acțiunea „Cetatea dacică de la Căpâlna –  perspective, modele de dezvoltare a produsului cultural – turistic”, iar programul va continua apoi cu dansuri antice prezentate de  Nimfele Dace – Zalău și Venatrix – Cluj-Napoca.

Seara este destinată luptelor de gladiatori, la care participă trupele Ludus Apulensis (Alba Iulia) și Ludus Ursus (Cluj-Napoca) și demonstrațiilor de tehnică militară daco-romană.

După ora 20:00, va fi pus în scenă asediul cetății dacice de la Căpâlna –  Marea bătălie între daci și romani, iar seara se va încheia cu DRACO FESTIVAL – Lupii lui Calancea: atmosferă muzicală cu DJ. Nu va lipsi nici tradiționalul rug al lui Zamolxe, respectiv ritualul de incinerare a unei căpetenii dacice.

Festivalul Cetăților Dacice va continua, duminică, 26 iunie 2022, cu asediul final al cetății dacice de la Căpâlna și „Decathlonul Dacic”, un concurs între echipele de voinici ale cetăţilor dacice din Alba: Cugir, Cricău, Cetatea de Baltă, Ighiu şi Săsciori. Probele de concurs sunt extrem de inedite respectiv: „Arcul viteazului” – tir cu arcul, „Rapid și puternic” – transport 25 kilograme de nisip, „Sulițașul Cetății” – aruncarea suliței la distanță, „Cel mai iute de picior” – ștafetă, alergare cu mielul, „Brațul de fier” – skandenberg, „Să ne unim forțele” – tras cu frânghia, „Luptător dac” – luptă pe butuci, „Voinicul din Cetate” – aruncarea bolovanului, „Îndemânare și curaj” – cățăratul pe catarg, „Cărăușii Cetății” – transport apă în ciubere. Festivalul Cetăţilor Dacice se va încheia, duminică seara, cu un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Folcloric al județului Alba, dirijor Alexandru Pal.

Festivalul Cetăţilor Dacice este o marcă înregistrată a Consiliul Judeţean Alba, fiind cel mai important festival dacic din România. Evenimentul se desfăşoară anual în preajma zilei de Sânziene (24 iunie) şi are ca scop promovarea tradiţiilor şi potenţialului turistic al judeţului Alba. Festivalul este şi o întrecere inedită între flăcăii a cinci localităţi din Alba pe raza cărora s-au aflat importante cetăţi dacice: Cricău, Cetatea de Baltă, Cugir, Ighiu şi Săsciori.  Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria Comunei Săsciori, însă în fiecare an sunt implicate în festival toate primăriile din localităţile pe raza cărora se află vestigii ale unor cetăţi dacice.

Anul acesta, festivalul este găzduit de Cetatea Dacică de la Căpâlna (comuna Săsciori). Aceasta este una dintre cel mai bine conservate cetăţi dacice din România, istorici spunând că probabil a fost înălţată de Burebista şi a  durat până la cucerirea romană, fiind reşedinţa unui nobil dac şi având scop militar. Cetatea este poziţionată strategic la o altitudine de aproape 650 de metri având o poziţie dominantă pe Valea Sebeşului. Fortificaţia avea ziduri de piatră, însă istoricii care au cercetat-o spun că nu era foarte bine fortificată şi apărată astfel încât romanii au asediat-o în ambele războaie. Situl cetății a fost cercetat în perioada 1982 -1983 descoperindu-se aici numeroase artefacte din perioada dacică.

Program Festivalul Cetăților Dacice, Săsciori, ediția a XIV-a, 24-26 iunie 2022

Vineri, 24 iunie

17.30 – Vernisaj expoziție – Cetatea dacică de la Căpâlna în timpul războaielor daco-romane

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia

Sâmbătă, 25 iunie

09:00 – Concurs de istorie pentru copii „Pui de dac”

Participă: școli din localitățile Cugir, Cricău, Cetatea de Baltă, Ighiu, Săsciori

Căminul Cultural Săsciori

10:00 – GRADUS LEGIONIS  Bornele miliare ale Legiunii a XIII-a Gemina, ritualul  miliar XXXIII, constituirea gărzilor dacice și romane de la Căpâlna; tururi ghidate la Cetatea dacica de la Capâlna;

Participă: Legiunea a XIII-a Gemina, Legiunea a V-a Macedonica, Legiunea a IIII-a Flavia Felix şi Legiunea a VII-a Claudia P.F.

Bază acces Cetatea Dacică Căpâlna

11:00 – VIRTUTE ET LABORE. Parada și ceremonia oficială de deschidere, inaugurarea taberei antice, prezentarea trupelor de reconstituire istorică antică și atelierelor meșteșugărești.

·           prelucrare os

·           prelucrare lemn

·           monetărie

·           întreținere echipamente

·           jocuri romane

·           plante dacice

·           machete

·           signacula

·           tir cu arcul

·           mozaic

·           bucătărie antică

·           olărit

·           confecționat cămăși de zale

·           scriptoria

·           fierărie

·           metaloplastie

·           antrenamente soldați

·           antrenamente gladiatori

Participă: Garda Apulum – Alba Iulia, Terra Dacica Aeterna – Cluj-Napoca, Omnis Barbaria – Baia Mare, Historia Renascita – Pitești, Dacii Petrodavi – Piatra Neamţ, Legiunea VII Claudia P.F. –  Dobrosloveni și Nimfele Dace – Zalău.

Stadionul Săsciori

11:45 – Cetatea dacică de la Căpâlna –  perspective, modele de dezvoltare a produsului cultural – turistic „Cetatea dacică de la Căpâlna” – prezentare publică

Stadionul Săsciori

19:00 – Dansuri antice –  Nimfele Dace – Zalău și Venatrix – Cluj-Napoca

Stadionul Săsciori

19:15 – Lupte de gladiatori – Ludus Apulensis (Alba Iulia) și Ludus Ursus (Cluj-Napoca)

Stadionul Săsciori

19:45 – Demonstrații de tehnică militară daco-romană

Stadionul Săsciori

20:15 – Asediul cetății dacice de la Căpâlna –  Marea bătălie între daci și romani

Stadionul Săsciori

21:00 – DRACO FESTIVAL – Lupii lui Calancea: atmosferă muzicală cu DJ.

Stadionul Săsciori

22:30 – Rugul lui Zamolxe și ritualul de incinerare a unei căpetenii dacice, dorințe către Nemesis

Stadionul Săsciori

Duminică, 26 iunie

10:00 – Tabăra antică și ateliere meșteșugărești

Stadionul Săsciori

11.00 – Asediul final al cetății dacice de la Căpâlna

Căpâlna

15:00 – DECATHLON DACIC

Stadionul Săsciori

Arcul viteazului (tir cu arcul)

Rapid și puternic (transport 25 kg de nisip)

Sulițașul Cetății (aruncarea suliței la distanță)

Cel mai iute de picior (ștafetă, alergare cu butucul)

Brațul de fier (skandenberg)

Să ne unim forțele (tras cu frânghia)

Luptătorul dac (luptă pe butuci)

Voinicul din Cetate (aruncarea bolovanului)

Îndemânare și curaj (cățăratul pe catarg)

Cărăușii Cetății (transport apă)

17:00 – DRACO FESTIVAL – spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Folcloric al județului Alba, dirijor Alexandru Pal

Stadionul Săsciori

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Rețea de apă potabilă într-o localitate din Apuseni, printr-o investiție de 2 milioane de lei. Acord de mediu, solicitat la APM

Publicat

Primăria comunei Ocoliș vrea să înființeze o rețea de apă în localitaea Vidolm, printr-o investiție de peste 2 milioane de lei. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat joi, 23 iunie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înființare rețea de apă în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș, județul Alba”, titular comuna Ocoliș.

Potrivit memoriului tehnic, în prezent localitatea Vidolm din comuna Ocoliș nu beneficiază de un sistem de alimentare cu apă. Primăria comunei vrea astfel să construiască un sistem de alimentare cu apă compus din:

 • dren pentru captare apă, amplasat la 4 m pe malul drept a pârâului Vidolm pe o lungime de 18 m
 • conductă de aducțiune apă de la dren până la rezervor cu o lungime de 230 m.
 • rezervor de apă din panouri de oţel acoperite cu email vitrificat montat suprateran cu volumul util de 100 mc
 • stație de clorinare cu hipoclorit montată în container metalic: 6 x 2,4 x 2,5 m
 • reţea de distributie apă care alimentează prin curgere liberă toţi consumatorii cu o lungime de 2.846 m
 • branșamente de apă – 120 buc.

Valoarea investiției va fi de aproximativ 2.048.946 de lei, fără TVA.

Conform studiului hidrogeologic elaborat, drenul este amplasat la 4 m pe malul drept al pârâului Vidolm. Drenul se construiește în albia minoră a pârăului Vidolm, proveniența debitelor fiind legată de infiltrările din pârâu și din izvorul din versantul drept al pârâului.

Din informațiile locale acest pârâu nu a secat niciodată. Drenul se realizează sub cota talvegului, într-un strat aluvionar grosier adus de torent din sectorul înalt.

Conform studiului hidrologic nivelul apei subterane a fost găsit la cota 2 m. Drenul are o lungime de 18 m ce se realizează din tuburi PP corugat diametrul 500 mm; minim SN10; perforate cu fante pentru admisia și colectarea apei.

Pentru asigurarea supravegherii funcţionării drenului, se vor executa două cămine de inspecţie. În baza studiului hidrologic se preconizează că drenul asigură un debit de 4,5 l/s. Se realizează o zonă de protecţie sanitară şi perimetru de protecţie hidrogeologică în scopul prevenirii pericolului de alterare a calităţii apelor conform Legii Apelor nr. 107/1996.

S-a prevăzut împrejmuirea zonei de captare dren cu panouri din plasă de sârmă pe stâlpişori de beton armat având o suprafata de 390 mp. Asigurarea accesului în zona de protecţie se
face printr-o poartă metalică.

Conducta de aducțiune asigură transportul apei de la dren până în rezervorul de înmagazinare a apei prin curgere liberă. Conducta de aducțiune are o lungime totală de 230 metri. Conducta de aducțiune va fi montată îngropat pe toată lungimea ei. Adâncimea de îngropare a conductei s-a prevăzut la min. 1,20 – 1,30 m de la generatoarea superioară a acesteia.

Conducta de apă este pozată în principal în exteriorul părţii carosabile şi acostamentului drumurilor de circulaţie a localităţii şi urmăreşte panta terenului. Panta minimă este de 0,4 % conform STAS 3051. Aceasta se va face din țeavă PE 100 RC, PN 10, Ø 110 mm cu protecție PP și fir din inox cu agrement tehnic PAS1075 – tip 3. Lățimea şanţului în care se pozează conducta este de 70 cm, iar îmbinarea tronsoanelor de conductă se va realiza la suprafaţă, pe marginea şanţului.

Rezervor de apă metalic suprateran de 100 mc

Rezervorul de apă s-a dimensionat pentru acumularea apei de consum menajer și pentru asigurarea rezervei de incendiu de 54 mc a localității. S-a adoptat un rezervor metalic suprateran de 100 mc cu diametru de 5,97 m și înălțimea de 4,2 m, montat suprateran la cota 483 m.

Rezervorul se amplasează pe terenul Primăriei suprafața de teren ocupată fiind de 841 mp (29 m x 29 m). La amplasarea rezervorului s-a ținut cont de prevederile HG nr. 930/2005 în
care sunt recomandate distanțele minime de protecție sanitară. Suprafața ocupată se va împrejmui cu plasă de sârmă susținută de stâlpi din beton prefabricați.

Stația de clorinare

În incinta rezervorului s-a prevăzut o instalație de clorinare a apei cu hipoclorit cu debit 2,51 l/s montată într-un container 6 x 2,4 x 2,5 m echipat cu două sisteme automate de dozare: unul înainte de rezervorul de stocare și altul la ieșirea spre consumatori.

Instalația de clorinare se compune din:

 • Pompă de dozare, cu membrană cu comandă electronică prevăzută cu accesorii;
 • Pompa dozatoare digitală, multifuncții cu Qmax =2,5l/h, Hmax = 100 mCA
 • Rezervor de stocare din polietilenă pentru soluţia de hipoclorit, V=100 l – 1buc; (include sensor de nivel)

Dozarea de hipoclorit de sodiu se face într-o doză de 0,5 ppm în scopul clorinării pentru asigurarea clorului remanent în apa transmisă către consumatori. Injecția hipocloritului se va face în amonte de rezervorul de stocare, în conducta de alimentare a rezervorului.

Reglajul dozării de hipoclorit de sodiu se face automat, în două modalități: bucla de reglaj funcție de clorul rezidual (remanent) şi bucla de reglaj funcție de debitul de apă brută. Containerul are structură autoportantă din profil de oţel laminat celular, grosime de perete 2,5 mm cu structura pereţilor realizată din panouri sandwich de 40 mm grosime. Containerul este prevăzut cu instalaţii electrice pentru alimentarea instalaţiei de tratare şi pentru iluminat interior şi exterior.

Rețea distribuție apă în localitatea Vidolm

Alimentarea cu apă a localității se realizează prin curgere liberă din rezervorul de apă proiectat până la consumatori. Rețeaua de distribuție apă se pozează pe o singură parte a drumului, având o lungime totală de 2.846 m și se va realiza din țeavă PE 100 RC, PN 10, diamentru 110 mm cu protecție PP și fir inox agrement tehnic PAS1075 – tip 3 din care:

 • țeavă 110 mm, Pn 10 bar cu luminea de 2.018 m
 • țeavă 63 mm, Pn 10 bar cu lungimea de 828 m

Pe reţeaua de distribuție apă sunt prevăzute 6 cămine de vizitare și un cămin de apometru . Conducta de distribuție apă este prevăzuta din țeavă pentru apă potabilă, special
concepută pentru creșterea rezistenței la solicitările mecanice și la radiația UV.

Conducta de distribuție apă se pozează în afara carosabilului pe o parte a drumului, acolo unde este posibil, iar unde nu este posibil se pozează în carosabil.

Subtraversare pârâu Vidolm

Conducta de distribuție apă subtraversează valea printr-un foraj orizontal dirijat pe o lungime de 6 m (2 buc.) și cu lungimea de 12 m (1 buc.). Conducta de apă se pozează în tub de protecție din PEHD Ø 250.

Adâncimea de forare este de aproximativ 1,5 m sub cota talvegului. De o parte și de alta subtraversării s-au prevăzut cămine de vane echipate cu vană de închidere și robinet de aerisire/ golire.

Asigurarea cu hidranți exteriori

Conform normativului NP 133-2013 Normativ privind proiectarea, execuția și exploatarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare a localităților art. 5.4.5 se impun hidranți de incendiu exteriori amplasați la distanțe care să nu depășească 500 m.

S-au prevăzut 3 hidranți exteriori cu Dn 80 mm distribuiți pe conductele din PE cu diametrul de 110 mm.

Branșamente apă

Pentru racordarea la rețeaua publică de apă a gospodăriilor s-au prevăzut 120 de branșamente de apă.

Căminul de apometru aferent fiecărui imobil se va amplasa pe domeniul public la limita de proprietate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Radare de weekend: Amplasarea radarelor pe drumurile județului Alba, în perioada 25 – 27 iunie 2022

Publicat

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat lista drumurilor din județ pe care vor fi amplasate radare ale Poliției Rutiere de supraveghere a traficului. 

Amplasarea radarelor în perioada 25 – 27  iunie 2022

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax