Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Rodica Andronescu, șefa organizației de femei din PDL Alba, numită președinte la ANOFM. Funcția are rang de secretar de stat

Publicat

Rodica Andronescu este noul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Numirea a fost făcută de către premierul Emil Boc, miercuri, iar joi aceasta se va deplasa la Bucureşti pentru a vedea cum va decurge instalarea pe noul post. Rodica Andronescu va prelua atribuţiile fostului preşedinte Silviu Bian, arestat pentru mită.

„Mă duc cu gândul să eficientizez agenţia şi să facem lucruri bune. Ceea ce îmi doresc este să realizăm proiecte focalizate pe nevoile reale de pe piaţa muncii şi să instaurăm un ethos pozitiv. Am fost informată de această decizie astăzi (n.r. – miercuri) după-amiază, în jurul orei 17.00. Mâine o să plec la Bucureşti, pentru a vedea cum va decurge instalarea mea pe post şi care vor fi atribuţiile mele”, a declarat Rodica Andronescu pentru Alba24.

Rodica Andronescu nu ştie încă dacă va fi nevoită să se mute la Bucureşti. Acesta ne-a explicat că, deocamdată, va face naveta săptămânal în Capitală. Noua preşedintă a ANOFM este şi vicepreşedintă a PDL Alba şi a fost favorita colegilor de partid pentru ocuparea acestei funcţii.

Aceasta are 55 de ani şi până în prezent a ocupat postul de inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. toby

    miercuri, 30.11.2011 at 20:00

    astia se pricep la toate dar nu fac nimic ,decat sa se faca de ras la bucuresti unde sunt victime sigure ale funcionarilo din minister…..

  2. hahahava

    miercuri, 30.11.2011 at 23:31

    Super fain! Profa de franceza … ajuta la formarea fortelor de munca! Cool, „pardon, Je ne pense pas qu’il soit possible!” Imi pare rau doamna profesoara dar…. LASA-NE, LASA-NE!!!! Halal Tara, Halal conducatori! Rusinica!!!

  3. cavabien

    joi, 01.12.2011 at 22:03

    E o „scorpie” cu chip de om! A fost profa mea de franceza 4 ani, ca profesor era ok (stie franceza), dar ca si om si gandire (are ochelari de cal) era … 0 (zero)! Vai de capul nostru, daca toti sefii sunt de teapa ei suntem pierduti… ROMANI , TREZITI-VA!

  4. ana maria

    vineri, 02.12.2011 at 13:28

    Invidiosilor va doare ca prof de franceza a ajuns aici!ha,ha,ha.
    Brovo d-na profesoara, va felicit si sunt convinsa ca o sa faceti treba buna la Bucuresti si va rog tare mult sa nu luati in sema invidiile si rautatile oamenilor.
    Multa putere de munca va doresc .

  5. cristina lupu

    vineri, 02.12.2011 at 15:44

    Bravo Rodica!
    Ai reusit!
    Dupa cum te cunosc sunt covinsa ca nu te vei face de ras pe aceasta importanta functie.Sa ramai in continuare in picioare si incoruptibila!
    Succes!

  6. npopa

    vineri, 02.12.2011 at 18:16

    ce ******** ahtiata de putere!
    Cand iti ****** fiul si sotul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax