Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rodica Andronescu, demisă de la conducerea ANOFM. În locul acesteia a fost numită Cristiana Barbu

Publicat

Prim-ministrul Victor Ponta  a semnat vineri o serie de eliberări din funcție. Printre persoanele cu funcții de conducere care își vor înceta raporturile de muncă se numără și președintele ANOFM, secretar de stat, Rodica Andronescu.

Profesoara Rodica Andronescu nu a deținut frâiele Agenției Naționale Pentru Ocuparea Forței de Muncă decât 6 luni. Acesta a preluat conducerea ANOFM, în timpul guvernării Boc, la sfârșitul lunii noiembrie 2011. În locul acesteia a fost numită președintă ANOFM, cu rang de secretar de stat, Cristiana Barbu, cea care a deținut până în prezent funcția de director coordonator al AJOFM Vâlcea.

Rodica Andronescu nu a putut fi contactată pentru a ne spune ce va face după întoarcerea sa în Alba Iulia. Aceasta va ocupa, cel mai probabil, o funcție în cadrul ISJ Alba. Anterior schimbării Guvernului, Andronescu a activat ca inspector școlar general adjunct.

Decizia primului-ministru intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan munteanu

    duminică, 27.05.2012 at 21:15

    Elimarea incomepetentilor din sistem este un proces de durata. Eliminarea d-nei Andronescu este un pas. PDL Alba ne-a oferit cel mai incompentent presedinte al ANOFM de la infiintarea agentiei pana in prezent. Tupeu fantanstic si multa nesimtire din al d-nei Andronescu de a ocupa o functie intr-un domeniu despre care habar nu avea. Multe chestii traznite a facut in scurtul ei mandat.Dupa ce ca a fost platita de pomana cateva luni pentru aceasta functie, nu a avut nici minimum de bun simt de a-si da demisia dintr-o functie in care nu avea ce cauta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax