Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Român arestat pentru țepe de aproape 300.000 euro în Germania. Folosea un site fantomă pentru a ”vinde” mașini de lux

Publicat

Un român este cercetat de autoritățile din Germania după ce a înșelat mai multe persoane, prejudiciul creat ridicându-se la aproape 300.000 de euro. Cornel Marius Mihele a reușit să înșele 11 cetățeni, după ce și-a înființat o firmă fantomă și un site fals de vânzare mașini second hand. 

Site-ul românului era bine făcut și oferea clienților la prețuri bune autoturisme, precum și servicii de finanțare sau plata unor taxe vamale, pentru a fi cât mai credibil.

Alba24 a scris despre cum funcționează aceat tip de înșelăciune, după ce chiar un locuitor din Alba Iulia era să cadă în plasa escrocilor. Detalii puteți citi aici: ”Țeapa poloneză” cu mașini second-hand. Un bărbat din Alba Iulia a reușit să evite o pierdere de 14.500 de euro

De fapt, bărbatul vindea doar iluzia unei mașini. Nu exista nici firma, nici sediul, nici depozitul de mașini, astfel că păgubiții nu mai găseau nici urmă de acesta, după ce plăteau mașinile.

Bărbatul a reușit astfel să adune suma de 278.000 euro și să păcălească nu mai puțin de 11 clienți. Planul bărbatului a fost unul bine pus la punct, iar în momentul în care banii erau transferați în cont erau imediat retrași în numerar. Apoi, clienţii erau trimişi la sediul firmei pentru a achita diferenţa și pentru a ridica maşinina, însă abia la adresa menționată clienții conștientizau că firma este fictivă.

Sursă: Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniel

    duminică, 25.07.2021 at 00:02

    Buna seara aveti grija cu firma carvana .com eu ma m ars tare 12500 e

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax