Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Român condamnat la închisoare în Marea Britanie pentru un filmuleț pe TikTok. S-a prefăcut că este urmărit de extremiști

arestat catuse

Publicat

Român condamnat la închisoare în Marea Britanie pentru un filmuleț pe TikTok. Un emigrant român a fost condamnat în Marea Britanie la trei luni de închisoare după ce a postat pe TikTok un filmuleț în care propaga în mod fals ideea că imigranții sunt „vânați” de protestatari extremiști, în timpul răscoalelor de săptămâna trecută. 

Potrivit presei britanice, românul a transmis live pe rețeaua TikTok un filmuleț în care aleargă și îi spune un altuia “Fug frate, că vin după mine! Vin după mine! Toată lumea să se retragă!”.

Transmisia live a fost făcută în Normanton, o suburbie din Derby, într-un moment în care Marea Britanie era răscolită de extremiștii de dreapta. Clipul a fost văzut de 700 de persoane.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, tatăl a trei copii, a fost abordat de polițiști ulterior, care l-au întrebat dacă a fost vizat de violențe sau a fost urmărit, acesta răspunzând „Nu, mă duc acasă”, scrie The Telegraph.

Ulterior românul a mărturisit că a vrut doar să câștige mai mulți urmăritori pe rețelele sociale și că ar fi fost vorba de o glumă.

Magistrații au considerat însă că a fost o încercare deliberată de a stârni „ura rasială” și l-au condamnat la trei luni de închisoare și plata unei amenzi de 154 de lire sterline.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate