Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Româncă din localitatea Avram Iancu, posibil omorâtă în Italia. Principalul suspect este logodnicul ei, italian

Publicat

Autoritățile din Italia se află în căutarea unei femei de naționalitate română, din comuna Avram Iancu, despre care se știe că a dispărut din 3 noiembrie, iar oamenii legii cred că ar fi fost omorâtă de logodnicul ei italian. Violeta Coriou ar fi plecat spre țară la începutul lunii noiembrie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Principalul suspect al polițiștilor este soțul acesteia, Giuseppe Chiaveta, în vârstă de 43 de ani, care ar fi anunțat dispariția femeii doar în 15 noiembrie. Mai mult,  acesta ar fi fost oprit vineri, 30 noiembrie, de polițiștii din localitatea siciliană Enna, fiind acuzat de crimă.

Oamenii legii au început să îl suspecteze pe Chiaveta atunci când i-au descoperit mașina într-un garaj, pregătită pentru a fi distrusă. În autovehicul au fost descoperite mai multe urme de sânge, dar și alte dovezi despre care oamenii legii cred că ar aparține victimei. Mai mult, scaunele din față și din spate ale mașinii erau demontate, iar interiorul fusese revopsit.

Ultimele date care există în legătură cu Violeta sunt că aceasta plecase înspre România, în 3 noiembrie, pentru a petrece ceva timp cu familia, dar de atunci nu se mai știe nimic. Autoritățile italiene continuă căutările.

Sursa, ziarul Notte Criminale

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax