Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

România a consumat gaz cât într-o zi de vară, în a doua zi de Crăciun. Sistemul Național, aproape de prealertă

Publicat

România a consumat gaz cât într-o zi de vară, în a doua zi de Crăciun. La asta au contribuit temperaturile ridicate de afară.

Consumul total de gaze al României a atins 35 de milioane de metri cubi, nivel similar cu cel înregistrat într-o zi obișnuită de vară.

Sistemul Național de Transport se află aproape de pragul de pre-alertă, având un linepack (cantitatea reală de gaze aflată în conducte) de 80,2 milioane de metri cubi, aproape de limita de 81 milioane de metri cubi care declanșează prealerta.

La depășirea pragului de 83 de milioane de metri cubi, începe alerta, semnalând un pericol potențial de explozie a conductelor din cauza presiunii prea mari a gazelor, potrivit Economedia.

Producția internă de gaze se ridică la 24 de milioane de metri cubi, provenind din depozitele care sunt pline la 87% din capacitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marin

    joi, 28.12.2023 at 22:08

    Oare de ce nu se mai consuma gaze? Sunt mai multe cauze si anume,pretul gazelor care e foarte mare,pretul alimentelor care e si el mare si lumea gateste mai putin si mai e si incalzirea climei.Acesti nemernici care ne conduc cat si cei care maresc pretul energiei,mai bine stau cu gazele in instalatie sau le dau drumu in aer decat sa le iefteneasca. Fac exact ca cei care mai bine arunca la hasna laptele decat sa l iefteneasca. Sa vedem ce or sa faca cand nu mai o sa aiba cui sa le vanda,imputitii.Mai e un motiv pentru care nu mai e consum la gaze si anume ca industria la noi e aproape de zero pentru ca a terminat o mafiotii si tradatorii. Asa ca vedeti ce votati ca sa nu mai plangeti inca 35 de ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax