Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ROMÂNIA, eliminată ruşinos de la EURO 2016, cu un singur punct. Explicațiile lui Iordănescu

Publicat

suporteri romania euro 2016 România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, după ce a pierdut duminică seara ultimul meci al Grupei A, 0-1 cu Albania. Selecționerul tricolorilor, Anghel Iordănescu, nu consideră acest lucru un eșec.

România a început bine meciul cu Albania şi a controlat disputa în primele 20 de minute. Ulterior, albanezii au echilibrat jocul şi au început să aibă ocazii. Singurul gol al meciului a venit în minutul în minutul 44, când Sadiku a reluat cu capul din 7 metri, după ce Tătăruşanu a ieşit complet greşit. În a doua repriză România a forţat, iar Albania s-a mulţumit cu păstrarea acestui rezultat. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Andone, care a şutat în bară de la 13 metri.

După acest meci, România termină grupa pe ultimul loc, cu un sigur punct.

„Ne doare înfrângerea, ne-am dorit să câștigăm, am făcut tot ce am putut, dar nu uitați că Albania nu mai este echipa de pe vremea mea, a lui Dobrin sau a lui Dumitrache. Am început bine, am făcut apoi o gafă la Mățel în partea stângă și am primit apoi un gol la care nu ne așteptam în minutul 44. În repriza a doua am încercat să revenim, am avut ocazii la acea bară a lui Florin Andone, am insistat, dar mi-e greu să le reproșez ceva jucătorilor. Este clar că au vrut, dar nu au putut mai mult îbn această seară”, a spus Iordănescu.

Selecționerul a încercat să-și apere jucătorii și a spus că individual fotbaliștii albanezi le sunt superiori în acest moment.

„Nu puneți o ștampilă pe jucătorii noștri. Trebuie să-i luați așa cum sunt. Nu uitați că opt dintre ei sunt fără contracte sau n-au niciun viitor sigur. Iar în fotbal contează prezentul. Din lotul Albaniei, din 23 de jucători, 21 evoluează în străinătate și o fac bine”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Într-un final, când a fost întrebat dacă partida cu Albania a fost și ultima a sa la națională, Iordănescu a replicat:

„Întrebați-l pe Răzvan Burleanu. Ce aș vrea eu să fac? Să plec în concediu! Nu este o eliminare rușinoasă. Plecăm de la acest Euro cu un punct, am marcat două goluri, sunt echipe care au pierdut la două sau chiar la trei goluri diferență. Dacă analizăm bine, a fost o performanță că am ajuns aici”, a încheiat Iordănescu.

Rezultate România:

Franţa – România 2 – 1

România – Elveţia 1 – 1

România – Albania 0 – 1

După finalul amar, o parte dintre suporterii din Alba prezenți în tribune și-au exprimat nemulțumirile, pe paginile de socializare. „Niciodată nu m-am simțit mai umilit! Albania o băteam si când ne trezeam după o noapte de beție! Jalnic si degradant! Rușine acestei generații de ******! V-ați bătut joc de o țară întreagă!”, a scris unul dintre suporteri.

„Cu toții avem partea noastră de vină la această umilință trăită în Franța, dar ar fi frumos să înțelegem ceva din toată <aventura> asta și să schimbăm constructiv ceva”, a transmis un alt suporter din Alba, prezent în tribune la ultimul meci al naționalei de la Euro 2016.

sursa: digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax