Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

România intră de astăzi, timp de trei zile, în doliu național în memoria Regelui Mihai

Publicat

De joi, timp de trei zile, este doliu național în memoria regelui Mihai, care a murit în data de 5 decembrie, la domiciliul sau din Elveția. Regele Mihai I era ultimul monarh în viață care supraviețuise celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

În zilele de 14, 15 si 16 decembrie, toate instituțiile și autoritățile publice centrale și locale vor arbora drapelul României în bernă. Același lucru se va întâmpla și la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, institutiilor de învățământ și de cultură, misiunilor diplomatice ale României, la punctele de trecere a frontierei, în aeroporturi, porturi, gări și autogări, precum și ca pavilion pe navele de orice fel și pe ambarcațiunile ce navighează sub pavilion românesc. Aceeași obligație revine, potrivit legii, și persoanelor fizice dacă arborează drapelul României la domiciliu sau la reședință.
Totodată, posturile de radio și televiziune, instituțiile de cultură își vor adapta programul în mod corespunzător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax