Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

România, locul 57 în TOPUL celor mai sigure țări de vizitat în această perioadă

Publicat

România ocupă poziția 57 în topul celor mai sigure țări de vizitat în această perioadă, arată un raport publicat de revista Forbes, care citează un studiu realizat de un think tank cu sediul la Londra.

Grupul Deep Knowledge a colectat și analizat date din 200 de țări și a creat un punctaj bazat pe 130 de parametri cantitativi. Cea mai sigură țară, potrivit acestui clasament, este Elveția, la capătul opus al clasamentului fiind Sudan.

„Elveția și Germania sunt pe locul 1, respectiv al 2-lea, în acest nou studiu special, în special datorită rezistenței economiei lor și a modului atent în care relaxează ridicarea restricțiilor și a constrângerilor asupra activității economice, folosind date științifice și fără a sacrifica sănătatea și siguranța publică”, arată studiul.

Dacă luăm în calcul doar țările din Europa, România se află pe locul 30 din cele 43 de state.

Europa include tări care ar fi trebuit să obțină un punctaj ridicat dat fiind robustețea sistemelor de sănătate, dar care se plasează în partea inferioară a clasamentului din cauza strategiilor guvernamentale de gestionare a crizelor și a politicilor utilizate pentru combaterea pandemiei, mai arată studiul.

În acest moment, în raport, zonele cu cel mai mare risc sunt Africa sub-Sahariană și America de Sud, precum și unele țări din Orientul Mijlociu și Asia.

Din punct de vedere al eficienței măsurilor guvernamentale, suntem pe locul 43 în top 100 state cu cele mai eficace măsuri. Germania și Israel sunt primele, iar Paraguay și Brazilia sunt pe ultimul loc.

Vezi aici întregul raport.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax