Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

România sărăcește: 38,5% dintre români își fac probleme legate de creșterea prețurilor la energie și economisesc pentru zile negre

Publicat

Creșterea prețurilor la energie este principala îngrijorare a românilor, arată un sondaj realizat de CEC Bank în colaborare cu FinZoom. Sondajul arată că situația financiară în general s-a înrăutățit față de anul trecut. 

38,5% își fac probleme legate de plata facturilor la energie și de creșterea prețurilo, 16,3% sunt îngrijorați de pandemie, 14,3% de aprovizionarea cu alimente, 6% de rate și 5% de șomaj.

În acest context, sondajul arată o creștere a interesului pentru economisire. 63% dintre români reușesc să economisească lunar o sumă de bani.

28,6% pun de-o parte sub 300 de lei, iar 17,9% între 300 și 600 de lei, dar sunt români care reușesc să strângă și mai mulți bani.

Sondajul mai arată și că 34% dintre români au avut probleme cu plata ratelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 10.08.2022 at 13:03

    Păi ce ştie mai bine PSD-ul ? Să ia de la cei ce muncesc şi să dea la cei care le sunt loiali, adică la amante, lipitori de afişe,afini,bugetari şi la firmele de partid. Şi aşa va fi în continuare, că ei sunt tot timpul la guvernare. Săracă ţară bogată,pe mâinile cui ai ajuns.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax