Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

România, scoasă din Europa League din 2021. UEFA a înfiinţat a treia competiţie, Conference League

Publicat

UEFA a înfiinţat o nouă competiţie continentală organizată la nivel de club – UEFA Europa Conference League. Aceasta va începe în 2021 şi are menirea de a da şansă mai multor cluburi de a participa în competiţiile de pe continent. Însă decizia afectează grav cluburile din România, avertizează digisport.ro

Asta pentru că Europa League va reduce la 32 numărul de echipe calificate în faza grupelor, iar acestea vor proveni din primele 15 campionate, ierarhie stabilită pe baza coeficientului de țară! În acest moment, România este pe locul 30 în acest clasament și echipele autohtone nu vor mai putea fi prezente la startul celei de-a doua competiții inter cluburi, cu excepţia deţinătoarei titlului.

Asta înseamnă că, în afară de campioana României, celelalte echipe vor juca în Europa Conference League. Aici primele 5 campionate  vor avea dreptul la o singură echipă, în timp ce ţările clasate pe locurile de la 6 la 54 vor fi reprezentate de două formaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 25.09.2019 at 15:34

    Pai e totul foarte corect ! La ce fotbal afisam inca e prea mult. Nimic nu e ca lumea in tara asta, in afara de prostii care ne conduc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax