Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ROMÂNII AU TALENT: Tudor Limbean – MICUL PATRIOT din Alba a luat patru de ”DA” cu o poezie îndrăzneață, creație proprie

Publicat

YouTube video

Tudor Florin Limbean impresionat luni seara pe scena de la ”Românii au talent” difuzată de ProTv. ”Micul Patriot” în vârsta de 10 ani a venit la ”Românii au talent” cu o poezie îndrăzneață și cu o atitudine pe măsură.

Tudor este din Vințu de Jos. Și-a descoperit talentul la 3 ani, de când a mers la grădiniță și la toate serbările educatoarea îl punea primul în program.

La 5 ani, de Sfântă Marie, a avut loc un mare spectacol în localitate și a jucat călușarii.

Acolo, pe loc, a învățat o poezie satirică, iar la final, a urcat ultimul pe scenă și a prezentat poezia în fața tuturor.

Spune că nu a făcut cursuri, totul a venit natural, din talent; abia de curând a început să urmeze cursuri de specialitate.

Este înscris la Palatul Copiilor din Sebeș, unde face parte din ansamblul Plaiuri Sebeșene. Studiază și actorie, pian, muzică populară. Recită poezii patriotice și este supranumit Micul Patriot.

La Românii au talent a venit însoțit de mama și de bunica sa.

Lui Florin Călinescu, micuțul din Vințu de Jos i-a spus că vrea să devină un actor la fel de bun ca și el. Florin Călinescu: ”Să-ți spun ceva: ești mai bun ca mine la 10 ani”

Tudor Limbean a lasat o și provocare pentru Andra: ”Aș vrea să fac un duet cu fetița ta Eva. As vrea sa facem o melodie împreună.”

Cântece și poezii satirice creații proprii

Toate cântecele patriotice și poeziile satirice sunt creații proprii. Are peste 100 de diplome, peste 35 trofee și 42 medalii de la concursuri.

În fiecare dimineață la 05.58 emisiunile unei televiziuni din România încep cu Imnul României, interpretat de copilul Florin Tudor Limbean din Vințu de jos Județul Alba.

Cântă cu patos muzică patriotică, dansează, recită într-o manieră impresionantă și dansează.

La Românii au talent, a venit îmbrăcat în ciobănaș și a recitat o poezie îndrăzneață. În final toți jurații i-au dat patru de ”DA”, iar micul patriot din Alba va merge mai departe în etapa următoare.

sursa: PROTV

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax