Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Românii care se întorc din străinătate vor sta în izolare și după 1 iunie. Când va fi eliminată și această măsură

Publicat

vama

Regula intrării în izolare timp de 14 zile pentru cetăţenii care se întorc în România din alte state va fi menţinută până la 15 iunie, a anunțat joi premierul Ludovic Orban, într-o declarație de presă.

Șeful guvernului a precizat că vor fi și persoane exceptate de la această măsură, respectiv cei cei care revin din țări unde nu există nivel de răspândire care să impună intrarea în izolare.

„Până la data de 15 iunie (…), toţi cei care se întorc din ţări care sunt, conform evaluărilor INSP, cu un nivel ridicat de răspândire a virusului, trebuie să intre în izolare 14 zile, izolare la domiciliu, carantinarea se va face numai la cerere. Această regulă rămâne până la data de 15 iunie. Sigur că dacă ei pleacă în ţări în care nu există nivel de răspândire care să impună intrarea în izolare la întoarcere, atunci nu trebuie să se izoleze”, a declarat Ludovic Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax