Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Românii cu permis de ședere în Ungaria care vor să voteze în România, NU vor intra în carantină la reîntoarcerea în țara vecină

Publicat

Reîntoarcerea în Ungaria este posibilă fără nicio restricţie pentru cetăţenii români sau cei cu dublă cetăţenie care au permis de şedere permanentă în Ungaria și care vor să vină în România pentru a participa la alegerile locale de duminică, 27 septembrie, transmite agenția de presă maghiară MTI.

Informaţia a fost dată publicităţii vineri de Tamás Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior. Mesajul video al politicianului a fost publicat de UDMR pe Facebook.

Secretarul de stat a anunțat că nu vor fi supuse carantinei în Ungaria persoanele care participă la alegeri şi pot dovedi acest lucru cu vigneta “votat” care li se lipeşte în secţiile de votare pe cartea de identitate românească, potrivit MTI.

Alegătorii şi copiii lor minori se pot întoarce în Ungaria fără nicio restricţie, începând de duminică ora 8 dimineaţa până luni la ora 9 dimineaţa, folosind oricare dintre punctele de trecere a frontierei româno-ungare – a declarat secretarul de stat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax