Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Românii din Bucovina se înregimentează în Armata Ucraineană la Comisariatul din Cernăuți. Primar: Panica este cel mai mare dușman

Publicat

Bucovinenii stau la coadă la comisariatul Militar din Cernăuţi, pentru a fi recrutaţi în rândurile armatei ucrainene. „Panica e cel mai mare duşman” a spus primarul Cernăuţiului citat de publicația românilor din Ucraina, Zorile Bucovinei.

Roman Kliciuk, primarul Cernăuţiului s-a adresat locuitorilor pe care i-a rugat să nu „atace” magazinele şi benzinăriile.

În consecinţa instituirii legii marțiale pe teritoriul Ucrainei, în regiunea Cernăuți au fost instalate puncte de control ale Poliţiei şi Gărziii Naţionale, care asigură ordinea şi siguranţa publică în regim intens, a declarat în cadrul unui briefing, Ruslan Dudareți, seful Direcției Generale a Poliției Naționale.

Acesta a adăugat că întreg teritoriul este patrulat. Autoturismele vor fi verificate, iar oamenii trebuie să aibă documente la ei tot timpul. Toate aceste măsuri, după cum a subliniat şeful Poliţiei, sunt adoptate pentru protecţia populaţiei.

Sursă: Zorilebucovinei.com

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax