Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Românii din Spania ar putea primi dublă cetățenie. Discuții între ministrul de Externe al României și cel al Spaniei

Publicat

Românii din Spania ar putea primi dublă cetățenie. Acest lucru s-ar putea materializa în viitor, în contextul în care, vineri 24 iulie, Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut o discuție telefonică cu omologul său spaniol, Arancha Gonzalez Laya.

Potrivit unui comunicat MAE cei doi au discutat despre interesul comun al celor două state față de cetățenii români, care formează o mare comunitate în Spania.

Șeful diplomației române a discutat despre ”rolul esențial al comunității românești în domenii-cheie ale economiei spaniole și a mulțumit părții spaniole pentru sprijinul oferit în vederea bunei integrări a cetățenilor români care trăiesc și lucrează în Spania.

În acest context, ministrul Bogdan Aurescu a pledat pentru identificarea unei soluții juridice pentru ca românii din Spania care își doresc acest lucru să poată deține dubla cetățenie română și spaniolă, acesta fiind un deziderat constant al membrilor comunității române din această țară” se arată în documentul citat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax