Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Românii vor afla de pe internet ce datorii au la finanțe. Platforma realizată de ANAF va fi implementată până la sfârșitul anului

Publicat

Românii vor putea afla prin internet ce datorii au la finanţe şi ce penalităţi riscă. Aceștia vor putea accesa o platformă online realizată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală unde vor putea vedea toate aceste informaţii. Platforma urmeză să fie implementată până la sfârșitul acestui an.

„ANAF are ca obiectiv şi urmăreşte în momentul de faţă, se află în implementare şi utilizare o platformă online de acces a contribuabililor de la sediul lor prin internet la dosarul fiscal cu scopul de a elimina pe cât posibil deplasarea la organele fiscale „, spune directorul adjunct al DGFP Cluj, Cristian Jude.

Oamenii vor putea să îşi acceseze contul personal pe o platformă fiscală şi astfel vor fi la curent cu obligaţiile fiscale pe care le au.

Practic, printr-un cont pe internet la platforma Direcţiei de Finanţe, oamenii vor putea să îşi plătească datoriile sau penalităţile mai uşor, fără să mai fie nevoie să stea la cozi.

„Se vor stabili criterii de respectare a secretului informaţiilor fiscale şi de protejare a datelor fiscale şi a informaţiilor despre anumiţi contribuabili aşa încât doar contribuabilul să-şi poată afla o astfel de situaţie”, a mai declarat Cristian Jude.

sursa: ZiuadeCluj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax