Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Românul care şi-a pierdut viaţa în accidentul grav din Slovenia era din Cugir. Era plecat din ţară de mai mulţi ani, împreună cu familia

Publicat

accident slovenia Românul care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident petrecut în weekend în Slovenia, pe autostradă, era din Cugir şi avea 63 de ani. Se numea Gheorghe Barjiuca şi era plecat din ţară de mai mulţi ani, au precizat surse din comunitatea locală, pentru Alba24.

Acesta a murit pe loc în accident, iar fiul său, Răzvan, a fost rănit şi internat într-un spital din Slovenia. Cei doi se întorceau spre casă cu un autoturism care a fost izbit din spate de altă maşină. În urma impactului, autoturismul a fost contorsionat.

Reamintim că accidentul produs sâmbătă seara este cel mai grav produs în Slovenia, fiind implicate 70 de maşini care s-au ciocnit în lanţ, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv ceaţă densă. MAE a confirmat că printre persoanele decedate se află un român, cu dublă cetățenie, româno-italiană.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vR5OS1NNe_4

Gheorghe Barjiuca (63 de ani) lucrase anterior la uzina din Cugir şi în timpul liber era fotograf la nunţi, spun surse din comunitatea locală. Împreună cu familia, plecase în Italia, acum aproximativ 20 de ani. Fiul său, Răzvan (38 de ani), lucra acolo la o firmă de transport. Familia intenţiona să se întoarcă în ţară, astfel că achiziţionaseră o casă în Alba Iulia.

Trupul neînsufleţit al bărbatului care şi-a pierdut viaţa în accident urmează să fie adus în ţară, pentru înmormântare. Familia a beneficiat de asistenţă consulară română în Slovenia.

În accidentul de sâmbătă seara au fost implicate aproximativ 70 de autovehicule, inclusiv patru TIR-uri şi un autobuz. Impactul în lanţ s-a produs la 60 de kilometri de Liubliana, în apropierea oraşului sloven Senozece, pe şoseaua care leagă capitala statului de coasta Adriaticii (Atenţie! Imagini video care vă pot afecta emoţional)

https://www.youtube.com/watch?v=hoR29HrbOrQ

sursa foto: Asociaţia pompierilor din Postojna

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate